Quantcast
Till salu inom: ”

ragdoll kattunge västra götaland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 honor och 4 hanar. Har färgerna: Lila, Choklad och Blå. Pappa är Blå colorpoint och Mamma är Choklad bicolor. På bilden är det, från vänster: Orion, Andromeda, Perseus Fler bilder finns att se på www.nytorpsgard.se under Kattungar på Trazdockans katter. De är 12 veckor 27 April och då är de: veterinärbesiktade vaccinerade chippade avmaskade doldafelförsäkrade i 3 år Klätterträd/Klösmöbel finns att köpa/beställa billigt, vid köp av kattunge. Priset är 6000:- och uppåt, beroende på färg och typ. 1500:- handpeng vid tingning av kattunge, återbetalas ej vid ånger. Första kontakt via mail, vid seriöst intresse.
Ragdollkatter födda 20110410, Hona blå colorpoint hona blå colorpoint hona brun colorpoint hane blå/brun bicolor Titta mer på vår hemsida www.cocorags.se , diplomerad uppfödare. När kattungarna flyttar hemifrån är dom; - minst 12 veckor gamla - avmaskade - grundvaccinerade mot kattpest/kattsnuva - veterinärbesiktigade - chip-märkt - SVERAK-registrerade (stamtavla) Leveransklara i början av Juli, kan ordna med leverans i Sverige / Oslo (norge) Även kull väntas v 19 förväntade färger är blå/bruna mitted och Colorpoint
Ragdoll e. GIC S*Farag's Alfred u. CH S* Grönåsens Princess Letizia 2 Creme hanar mitted e. GIC S*Farag's Alfred u. CH S*Mariamores Blissful 1 Blåmaskad hane Vackra raggis bäbisar Vecka 29-30 är de minst 12 veckor och färdiga för att flytta till ett trevligt hem... * Registrerade i SVERAK * Avmaskade * Veterinär besiktigade * Chippade * Vaccinerade * Vana att gå på kattlådan kika gärna in på våran hemsida: www.alfred.dinstudio.se VÄLKOMNA!
Jag har 2 stycken underbara Ragdoll/bondkattungar som snart vill flytta till ett nytt kärleksfullt hem på landet där dom ska få tillgång till att både få vara ute och inne. Det är två svarta hanar där den ena har lite mera vitt på bröstet och magen. Väldigt sociala och lekfulla. Vana vid barn och rumsrena. Mamman är en renrasig Ragdoll. Kattungarna är födda den 19/7 och är leveransklara vecka 41 då dom är 12 veckor.
Två små söta kattungar fick våran Zumba denna gången. Det är sista kullen vi tar på henne. Hon är 75% ragdoll, har ragdoll färger och täckning med klarblå ögon och är helt som en ragdoll i sättet, slö och gosig och väldigt pratsjuk. Pappan är okänd. Det är en gråsvartrandig och en grå. Den gråsvartrandige är kille och det andra en liten tjej. De är födda den 28/8 och är leveransklara när de är 12 veckor. Då är de avmaskade, veterinärbesiktigade, vaccinerade och chipmärkta. Det är hundvana.