Quantcast
Till salu inom: ”

rainbow dammsugare tillbehör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Julprylar

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vår 2 år gamla Rainbowdammsugare med tillbehör. Tre olika munstycken. En för golv, en för soffor och sängar, en för bil. Piskar upp damm ur sängar och soffor så att man knappt kan fatta att man sovit i sådan smuts. Rainbow är ett helt nytt koncept inom rengörning där vatten och luft samarbetar för att förbättra människors hälsa genom en bättre inomhusmiljö. Rainbow rengöringssystem har ingen dammsugarpåse. Här används istället vatten för att fånga upp damm och smuts i vattenbehållaren. Experterna och kunderna är överens om att Rainbow är världens bästa rengöringssystem! Diverse fristående laboratorieundersökningar har bevisat att Rainbow e2 slår alla konkurrenter inom filtreringseffektivitet. Genom att kombinera sin vattenbaserade teknologi och separator - system, lyckas Rainbow fånga 99,998% av smuts hemma. Kolla in svensk hemsida www.rainbowsystem.se Där kan ni läsa allt om hur den fungerar och om tillbehören. Nypris med alla tillbehör ca 33000 Säljes pga ändrade familjeförhållande.
Säljer min Rainbow system dammsugare med alla tillbehör. Dammsugaren är helt ny nästan och har inte andvänts så mycket. Den köptes 2011 och har 7års garanti. Dammsugaren är helt fantastisk då den har många funktioner. Den går på vatten och kan rena rums luften, den är super bra till allergiska människor som hela tiden måste ha ren luft i hemmet. Dammsugaren går på vatten och kan suga upp nästan det omöjliga, det är extremt bra kvalite på dammsugaren. Jag betalde dammsugaren 26000,- Nu säljer jag den för 14000,- Jag kan kontaktas per telefon för fler frågor.. Med vänlig hälsning Dina
Pool säljes i mycket fint skick pga flytt. Intex rampool 4.57x1.22cm Ytskimmer (ränsar ytan) Pump Badstege Poolskydd / överdrag Poolduk (att ha under Nya slangar Nya filter Städsett (håv, dammsugare) Flytmadrass (rainbow) Stor flytkrockodil Badboll Alla medel du behöver Nypriset bara för poolen: 3.899kr Nu: 1500kr för ALLT !! Först till kvarn ! Tömde poolen i dag: 16/8klarleverans !
Fantastisk dammsugare som samlar damm och smuts i vattenbehållare. Perfekt för allergiker och husdjursägare! Extra tillbehör: Mattpiskare som rengör mattor och madrasser på djupet. Nypris 22.000 kr.
Rainbow, modell RM-1 Vattenbehållare istället för dammsugarpåse. Många tillbehör: Golv och väggborste Dammborste Möbelmunstycke Munstycke för trånga utrymmen Billigare vid snabb affär Nås endast på telefon