Quantcast
Till salu inom: ”

rainbow vatten dammsugare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rainbow dammsugare som går på vatten och har en fantastisk uppsugningsförmåga. All luft blir nedsänkt och tvättad i vattnet genom den centrala öppningen, som går vidare genom separatorn. 99,9 % av all den luft som samlas renas ordentligt med hjälp av vattnet och skickas sen ut på baksidan av maskinen. Dvs.denna maskin har ej dammsugarpåsar utan man rensar genom vatten istället. Det ingår även en extra mattborste med roterande borstar vilket gör att denna damsugare blir oslagbar när det gäller att rensa mattor. Inga fel eller defekter på maskinen!
Säljer EJ ANVÄND Rainbow dammsugare. En dammsugare där kombinationen av vatten och luft suger upp 99,9% av all din smuts. Dammsug dina sängar och bli av med kvalster, tvätta mattor med aquamate mm. Om du vill läsa mer om Rainbow dammsugaren så gå gärna in på deras hemsida www.rainbowsystem.se Nypris: 25.000 kr Pris: 9000 kr Ring Marija 070 - 408 30 07 eller maila!
- Säljer Rainbow dammsugare. - Köpt för 3 år sedan. - Inköpspris 26 000kr. Rainbow är ett helt nytt koncept inom rengöring där vatten och luft samarbetar för att förbättra människors hälsa genom en bättre inomhusmiljö. Rainbow rengöringssystem har ingen dammsugarpåse. Här används istället vatten för att fånga upp damm och smuts i vattenbehållaren. Den kan tvätta mattor samt dammsuga sängmadrasser och soffor.
Rainbow är en dammsugare som går på vatten är extremt bra om man vill ha det extra rent i hemmet, särskilt för allergiker. Säljer med allt tillbehör. Ny pris: 33 000 Mitt pris: 14 500 Om ni är intresserade så mejla eller ring. (Helst ring före klockan 13.00) Nummer: 0702416331
Nu säljer jag min Rainbow dammsugare pga av platsbrist. En dammsugare där kombinationen av vatten och luft suger upp 99,9% av all din smuts. Dammsug dina sängar och bli av med kvalster,tvätta mattor med aquamate.Om du vill läsa mer om den gå in på deras hemsida www.rainbowsystem.se Nypris ca 30000:- Säljer min för endast