Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar rainbow dammsugare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sladdlös, batteridriven våt och torrdammsugare till båten! Den enda 12v dammsugaren som fungerar, ladda med 12v eller 220v och ta med till vilket hörn du vill. En dammsugare som vi gillar, 100% av våra kunder är nöjda med den här produkten! Mått 270 x 320 x 198 mm (BxHxD) Kolla gärna in våran hemsida: www.searay.se för mera produkter! Söker du något speciellt till din båt hör gärna av dig så hjälper vi dig. Telefon direkt till reservdelar 08-52253754 . Märke: Dammsugare
säljles,,RAINBOW;,DAMMSUGARE,,VÄERLDENS BÄSTA .ASTMA OCH ALLERGISK snuuva som kvalster ,,inne i den unika vatten behållaren kretsar vattnet omkring för att fånga upp det smuts som följer med luften in i behållaren. Dammsugaren kan lämnas med renad luft som tillförts hjälp av vatten ,,,damm y kvalster kvalster är mikroskopiskt små spindeldjur (0,08-03-3mm)det är framförallt deras av föringskorn som är kraftigt allergiframkallande dessa är av ungefär samma storlek. omkring i inomhusluften som t. ex katta llergen -kvalster livnär sig främst på hud och mjäll. som vi alla producerar i överflöd. de lever, fortplantantar sig och dör i våra sängkläder där deras grudbehov är väl tillgodosedda ( föda. fuktig . varm luft och mörker). de tål däremot inte kyla och uttorkning. därför finnr man i sovrummen. det finns inte något enskilt ämne i värden som orsakar så manga fall av ASTMA och ALLERGISK snuva som kvalster,DAMMSUGARE conplet..nypris,,19780,kr numipris,5000.kr...passa på AFYDAN, DAMMSUGARERAINBOW,,KVALSTER.och.FILM YOUTUBE..RAINBOW THE BEST. ASTMA och ALLERGISK.via telefon,0736986190..
Rainbow rengöringssytem använder naturens mest kraftfulla element; vatten, för att fånga smuts och lukt, återhämtar bara naturligt renat luft till din hemmiljö. Drivs med omkopplad reluktansteknik, har den kraftfulla Hurricane® motorn med kraft att ta itu med dina tuffaste städjobb och erbjuder obegränsad motorkapacitet. Detta unika vattenfiltreringssystem fångar 99.997% (vikt) av typiskt hushållssmuts. Resterande mikroskopiska partiklar fångas av vårt HEPA Neutralizer filtreringssystem. Denna tvåstegskombination av filtrering avlägsnar nästan 100% av smuts och föroreningar. Utnyttja kraften i din Rainbow för att rengöra varje yta av ditt hem med våra specialdesignade verktyg. Dessa redskap kommer som standard med varje Rainbow: •Floor & Wall Brush (golv- och väggborste) •Upholstery Tool (möbelmunstycke) •Confined Space Cleaner & Inflator Tool (rengöringsset- och uppblåsningsverktyg för begränsade utrymmen) •Attachment Caddy (redskapsfäste) •Dusting Brush (dammborste) •Crevice Tool (fogmunstycke) •Refrigerator Coil Cleaner (dammborste) •Dusting Brush (rengöringsset för kylskåpsspole) •Aerofresh Bag (rengöringsset för dynor och kuddar m.m.) MAILA ELLER RING FÖR PRESENTATION ELLER FÖRSÄLJNING .
Jag får inte igång den och vet inte vad det är för fel. Säljes som defekt/renoveringsobjekt/reservdelar. Kan levereras i Göteborg med omnej mot bensinpeng. 100:- eller högstbjudande.