Quantcast
Till salu inom: ”

rally åkgräsklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rally Åkgräsklippare SÅLT! Det finns 2 st lagerhus med remskivor till Rally-klippagregat och två st klippknivar och framaxel i hyfsat skick samt remspännrulle med sämre lager. Säljer allt för 1000 sKR. Mer bilder finns på http://www.datssof.se Du som vill inte betala angivet pris, maila din bud... Ring inte och tjata om sista pris... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1st Rally, hydrostat alltå inga växlar, den är i brukskick startar och går. Men just nu starta den inte med nyckeln till tändningslåset tro det är glapp i någon kontakt bara, så nu starta man den direkt på startmotorn med startkablar från bilen. Det är lite gör det själv maskin så säkerligen lätt för denb händige, nästa helt nya 2st knivar bara dom kostade 500:- Se bilder och bedöm ! B.V.S.A
Rally Traktorklippare som funkar men har ett par mindre defekter. Förutom felen så är traktorn i ett bra skick och låter bra maskinellt. Följande fel har jag upptäckt på maskinen. En upphängning på klippbordet har släppt och måste svetsas. Batteriet är dåligt men det kan räcka med en laddning. Säljes i befintligt nskick för endast 3800 kr vid snabb affär.
Åkgräsklippare Rally -01 säljes. 14,5hk IC Briggs&Stratton 2-cyl. 42tums/107cm klippagg. Hydrostat. Omsorgsfullt skött. Pris: 7000:- Ring: 0702-227021 Eller maila!
Åkgräsklippare i bra skick. Vid snabb affär kan priset diskuteras!