Quantcast
Till salu inom: ”

ratt logitech g25 billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Halloj! Ska sälja lite utav mina datortillbehör som jag ej har någon användning för längre. Det är en Logitech G25 ratt som är i nyskick, en LG LCD 19" skärm med endast 2ms i respons som fungerar hur bra som helst samt en Logitech 3D Pro joystick som även den är i nyskick. Priserna på samtliga tillbehör: Logitech G25 - 1500kr Logitech 3D Pro - 100kr LG Flatron 19" - 500kr Vid frågor, ring mig eller maila mig! Mvh Glenn
Säljer nu min simulator-ratt då jag aldrig använder den! Det är den Välkända logitech G25 ratten med alla 3 pedaler samt växelspak. Både 6-äxlad och sekventiellt läge! 720g rotation, givetvis med feedback för bästa känslan! Funkar faktiskt riktigt bra! Går inte jämföra med de billigare på marknaden! Detta är högsta kvalitet. Fullt fungerade i Nyskick! Knappt använt något tyvärr! Riktigt kul när man väl gör de! Speciellt till Gran Turismo eller Dirt! Skickas endast mot förskottsbetalning, och köparen betalar frakten givetvis. 1400kr, eller bud.
Hej Jag säljer min Logitech G25 Växellådan finns inte. Fick inte med den när jag köpte denna själv men det går att växla i ratten så det har inte spelat någon roll för mig. Den har tre pedaler så funkar att spela med spel som stödjer koppling, vilket är riktigt skoj faktiskt... Kom å prova vettja. Eller köp den. Köp den helst faktiskt.
Hej. Säljer nu av min Logitech Momo ratt till pc. Legat på hyllan och tagit plats i ett år nu så kan lika gärna sälja av den. Inte en repa eller något fel på den . underbar att spela tex LFS/GT på!Har inte kvar kartongen men har kvar installations skivan . Ett billigare och riktigt bra alternativ till G25/27 rattarna. nypris ca 1100kr och släpper den för 400kr annars får den nog ligga kvar på hyllan tills det släpps nåt kul spel. Hämtas i Vänersborg, skickas ej!
Hej! Logitech G25, Racekit med koppling. I topp när det gäller racingkit till PC/Playstation bilsimulatorer! Med dubbel låda, så kan du välja att växla med antingen klassiskt utformad låda, eller sekventiell, dvs uppåt och neråt! Ratten är sparsamt använd, och med ändrat bostadsförhållande säljer jag nu detta set. Jättebra skick. 1500kr. Billigare vid snabb affär. Skicka mig ett mail med visat intresse så går vi gå vidare därifrån. /Chrille.