Quantcast
Till salu inom

"hästar bortskänkes säljes"

Göteborg
Idag

Gerbiler skänkes

Citiboard
Malmö
Igår

HÄSTENS 180x200 säng med bä...

15 000 kr
Citiboard
Mönsterås
4 dagar

Världens snällaste häst bor...

100 kr
ABC-Annons.se
Västerås
Igår

Sadel bortskänkes

ABC-Annons.se
Huddinge
3 dagar

Badkar bortskänkes

ABC-Annons.se
Butik

Tidningen Min Häst 13 nummer

439 kr
NYTT Tidningskungen

Tidigare annonser till salu

Häst  ·  Sävsjö

Shetlandpony och gotlands pälsfår bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hej, Vi ska flytta och har tyvärr ingen plats för vara 5 får och shettiesen Mr. Nilsson längre.. Fåren är 4 år gammal och Mr Nilsson är 16 år, han duger jättebra som sällskaps häst. Nilsson är snäll, och lite envis som alla shetland ponies. Inga hälso problem. Han är riden på men det är länge sen. Vi önskar ett bra och varaktig hem. Ingen slakt ! För ett bra och varaktig hem kan vi tänka oss att skänka bort de
0 kr
Blocket.se
Häst  ·  Malmö

Friskt fbl sto bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fullblodssto bortskänkes som avelssto eller ridhäst. Hon har ett föl född 2012. Hon är riden mycket men kräver en tuff ryttare då hon är dum vid uppsittning. Hon är tävlad en hel del både i hoppning och dressyr där samtliga rosetter är från hoppningen. Hon behöver vara ute mycket och med kompisar. Hör av er! /Emilia Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 kr
Blocket.se

Getter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Två trevliga getter bortskänkes. Den vit/grå är ca 6år och den lilla bruna afrikanska dvärggeten är knappt 1år. Är vana vid att gå tillsammans med hästar. Vi vill att dom kommer till ett bra hem där dom får leva ett fridfullt liv gärna ihop med andra djur. De som vill ha dem för slakt göre sig ej besvär. Mejla mig gärna då jag inte alltid har tid att svara i telefon.
0 kr
Blocket.se

Hö bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Som rubriken lyder. Har hö ligger på en skulle på en yta av ca 10x12 m ca 1.5m högt. det är packat i småbunt och är hård pressat.. det har legat ett bra tag men är inget mögel eller speciellt mycket damm.. garanterar ej kvalitén på det. men har varit folk här och hämtat som ska ge det till hästar så kan inte vara så dåligt.. bortskänkes mot bortforsling! slå en signal eller mejla om det är intressant. Mvh: Björn Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Häst  ·  Gävle

Häst bortskänktes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu har vi bestämt oss för att skänka bort vårat varmblodsto. Min man som äger henne kan inte få henne att lugna ner sig vid ridning, hon är inte elak bara väldigt stirrig, hon är snäll att hålla på med på stallgången. Snäll att sko. Hon är vaccinerad, har pass, tänderna är kollade i Januari. Är du intresserad så skicka ett svar till min mail. Jag är väldigt svår att få tag på telefonen, då jag jobbar skift.
0 kr
Blocket.se