Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar simar jordfräs säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gitarr

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett unikt klipp!! 4 st gamla veteran Simar jordfräsar / plogar säljes! Från 50-60- talet många delar plus extra reservdelar. Säljes till högstbjudande, dessa fräsar var de bästa maskiner på sin tid och är idag eftertraktade. Kom med prisförslag. Kom gärna och titta. OBS! Ni får själva anordna bärhjälp. Mvh Lisa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
SIMAR 320 -72. En riktig, kraftig jordfräs, lämplig för odlingar. Inga drivremmar eller kedjor, riktiga däck. Tre växlar framåt, en back. Bensinmotor fyrtakt. Arbetsbredd: 60cm Lättstartad och smidig att köra. Lite nya reservdelar samt handbok och reservdelslista med sprängskisser medföljer. Nypris på liknande maskiner: 40-50000:-
Hej, Jag har en jordfräs av det kända märket SIMAR till salu som renoveringsobjekt p.g.a att jag har lite väl många liknande projekt i verkstaden. Det är en av de sista jordfräsarna som lämnade fabriken i Schweiz 1981. Den är på 10hk och ger en mycket finfin jordbearbetning. Fungerande liknande fräsar på blocket ligger kring 10-15 000kr. Det är en tvåhjulstraktor som man ev kan ha till andra uppgifter. Nu till renoveringen. Alla detaljer är målade, med hammerlack alt. lackfärg. Fräskrokarna är utbytta, alla är i ok skick inte nya med ok ca 75% kvar.. Alla fräsfjädrar i bra skick utbytta. Alla detaljer finns med även om det ser nerplockat ut på bilden. Kan levereras monterad. Problemet ligger i tändningen, det blir inte tillräckligt med ström för en gnista. Ström genereras men ingen gnista. Jag har letat upp två kontakter som eventuellt kan ha reservdelar till MAG motorn, en i Tyskland och en i Norge. Kan förmedlas vid köp + en hel del teknisk dokumentation om modellen, sprängskisser etc. Jag har lagt ner många timmar redan på maskinen men nu har jag mindre tid att slutföra projektet. Hör av er om ni är intresserade, transport kan ordnas inom 5-7 mils omkrets.
En fungerande, bild 1. De övriga två saknar vissa detaljer. 2 extra fräsaggregat medföljer + diverse reservdelar. 3000:- för allt.
Jordfräs Simar 56 A, nyservad, alla slitna delar bytade, fjädrar o krokar ok, lättstartad, nära nyskick,nymålad i originalfärg. Har även nyservade omålade, o gördetsjälv men kompletta. Har även reservdelar till simar jordfräsar, som knivar, krokar, fjädrar 8 mm, 10mm nya och lite slitna. Är det något som felar på er simar, hör av er, har jag inte delen, kann jag kanske skaffa den.