Quantcast
Till salu inom: ”

restaurang kungsbacka till salu säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.JobbeskrivningFör kunds räkning söker vi nu 10 st orderplockare med truckkort. För att söka tjänsten måste du inneha truckkort och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av orderplock med truck.Uppdraget är i Kungsbacka samt närliggande kommuner och startar omgående.Personliga egenskaperAtt du uppskattar ett högt tempo, är flexibel samt noggrann ser vi som en självklarhet.
Säljare till vår nya butik på Kungsmässan. Vill du vara med från start i butiken i Kungsbacka? Har du ett gediget intresse för datorer och elektronik, ett positivt och ödmjukt sätt och har lätt att hantera människor?  Som säljare jobbar du med personlig försäljning över disk, där ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.  Arbetet innebär förutom försäljning, även uppackning av varor, butiksskötsel etc.  Vi vill ha din ansökan senast den 15/4-2012
Parhus med ett fantastisktläge på klipphällarna uthyres. Panoramutsikt över havet, stort allrumm med stora fönster, öppen spis. 150 m till bad.Ca en km till sandstrand. I stugan som är vinterbonad, fiinns sex bäddar fördelade på två sovrum med våningssängar. Samt två bäddar i en bäddsoffa i storstugan. Fullt utrustad med tvättmaskin, diskmaskin, kyloch frys samt micro. Stugan ligger i ett naturskönt område på klipporna mot havet. Två uteplatser i olika väderstreck. 4,5 km till Åsa där affär, bibliotek, vårdcentral och restaurang finns. Stugan kan hyras under längre perioderfrån augusti, månadshyra är då 4000 kr.
Hej! I vackra Onsala finnes en mycket charmig stuga som hyres ut till 1-2 personer. Stugan är cirka 35 kvm med kök/matsal i ett, sovrum,sovloft,badrum med dusch. Tvättmaskin finns. Mindre än 5 minuters promenad till salta bad med brygga. Cirka 10 minuters promenad till matbutik,restauranger och övrig service. Ligger mycket lugnt, men ändå så nära till allt man behöver. Vid intresse, sänd ett mail så ringer vi upp er. Passa på nu medans värmen är kvar :)
Förstahandskontrakt 75 M2 lägenhet i egen fastighet. 3 rum och kök. Duschrum med tvättmaskin. Klädkammare. Uteplats. Kallförråd Hyra inklusive värme. Exklusive el. 15 - 20 min från Göteborg centrum med bil. 10 - 15 min till Kungsbacka. Busshållplats 100 meter med hög turtäthet. Vårdcentral, butiker, restauranger ca 300 meter. Fina badvikar 5 min med cykel eller 15 min promenad. Skogsstigar i naturreservat nära. Djur och rökfritt. Fri parkering Skriv gärna och berätta om dig själv. Var du arbetar eventuella referenser. Hur många ni är i hushållet etc.