Quantcast
Till salu inom: ”

restaurang storkök hyra deltid säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vikarier sökes för arbete vid behov i kök inom skola, barnomsorg och äldreomsorg. Arbetet kan innebära både hel- och deltid, dagtid samt viss helgtjänstgöring. Restaurang- och storhushållsutbildning och/eller längre erfarenhet av arbete i storkök krävs. Arbetet är självständigt och sker ute på de olika enheterna i kommunen. Arbetsplatserna finns i Säters tätort, samt Gustafs och Stora Skedvi, du behöver därför ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Skicka din ansökan via mail: tuula.svedberg@kommun.sater.se
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anställning Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Erfarenhet: Erfarenhet krävs Omfattning: Heltid / deltid Antal platser: 1. Erfoderligt antal Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter Kriminalvården Region Nord söker semestervikarierande kockar till Kriminalvården Umeå. Vår verksamhet bedrivs vid Häktet i Umeå samt Anstalterna i Umeå och Sörbyn. Arbetsuppgifterna består av planering, inköp och tillagning av husmans, vegetarisk och annan specialkost i anstalternas kök. Som kock vid anstaltens kök handleder du även intagna i övriga sedvanliga arbetsuppgifter i storkök. Du ingår i ett arbetslag som lagar mat till de intagna. I arbetet som ekonomibiträde vid Häktet Umeå ingår olika moment som förberedelser, utportionering av mat, kvalitetskontroller, beställning av varor, uppackning av varor, förpackning samt städning av kök och diskning. Oregelbunden arbetstid, dag och helgtjänstgöring. Individuell lönesättning tillämpas ange löneanspråk. Kvalifikationer Grundläggande krav är restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå, eller kunskaper som kan bedömas likvärdiga. Erfarenhet från arbete i storkök är meriterande. Som person har du god samarbetsförmåga, är flexibel och har hög social kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga mognad och lämplighet. Bred arbetslivserfarenhet och erfarenhet av arbetsledning/handledning är önskvärt. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad etnisk mångfald Personal kommer att finnas på plats vid Rekryteringsmässan Arbetsförmedlingen Nygatan 25, 22/2 kl 15.30-18.00 för att informera om kriminalvården och ta emot ansökningar. Du kan också lämna din ansökan elektroniskt via offentliga jobb. Kontaktpersoner Christer Skaghammar, Kriminalvårdsinspektör, Anstalten Umeå Telefon: 090-695 59 13 Martin Höög, Kriminalvårdsinspektör Häktet Umeå Telefon: 090–695 58 75 Roger Johansson, Kriminalvårdsinspektör Anstalten Sörbyn Telefon: 0930–66 11 22 Tage Björk, SEKO Mobil: 070-244 13 45 Telefon: 090-695 58 27 Marcus Boman , ST Telefon: 090-695 58 61 Ansökan Sista ansökningsdag 2011-02-28 Arbetsgivarens referensnummer A201984
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anställning Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Erfarenhet: Erfarenhet av arbete i storkök är meriterande. Omfattning: Deltid. 75% Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Arbetstid: Schema. måndag-lördag, dagtid Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Tidsbegränsat till:  Sommarvikariat samt timanställning vid behov. Antal platser: 1-2 Arbetsuppgifter Arbetet som kock vid anstaltens kök består av sedvanliga uppgifter i ett storkök, det vill säga beredning, matlagning samt städning av kök. Dessutom ingår att handleda intagna som har sin arbetsplacering i köket. Kvalifikationer Du har examen från gymnasieskolans program med inriktning mot restaurang och storhushåll eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du kan också bli aktuell för vikariat om du för närvarande är elev på ovan nämnda utbildning. Du måste ha fyllt 18 år. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kontaktpersoner Jonas Ericson, Kriminalvårdsinspektör Telefon: 077-22 80 800 Tobias Zanders, Personalhandläggare Telefon: 077-22 80 800 Annika Palevik, Ledarna - Hinseberg Telefon: 077-22 80 800 Kaj Eskelinen, SEKO - Hinseberg Telefon: 077-22 80 800 Christina Forss, ST - Hinseberg Telefon: 077-22 80 800 Ansökan Sista ansökningsdag 2011-04-24 Arbetsgivarens referensnummer A209891
Ett restaurang/storkök önskas hyras för beredning av smörgåsar. Optimalt vore att hyra kvällstid, därför passar exempelvis skolmatsal/lunchrestaurang bra. Det krävs bra förvaring, ett antal industrikylar för kylning av produkter, diskmaskin samt beredningsbänkar. det är ingen matlagning som görs utan endast kall beredning. Någonstans i Stockholmsområdet är önskemålet. Maila/ring för mer information. vi är flexibla!
Lernia är vägen framåt Lernia bedriver utbildning i ett metodkök på en etablerad restaurang i Växjö.Till denna utbildning söker vi nu en Utbildare/lärare med inriktning mot à la carte och storkök. Arbetsuppgifter Arbetsuppgiften innebär att undervisa, stimulera och leda våra kursdeltagare i deras lärande. Du kommer att arbeta både med det praktiska och teoretiska delarna i utbildningen samt samordning och uppföljning av kursdeltagarna när de är på praktik.Utbildningen varvar de praktiska avsnitten med teorigenomgångar och individuella studier/fördjupningar. Teorigenomgångar sker dels på plats där de praktiska momenten utförs, dels i teorisal/teoriavdelning. Formell kompetens Du har relevant utbildning inom restaurang. Din bakgrund Det krävs att du har goda kunskaper inom ditt yrkesområde och har lätt att tänka i nya pedagogiska banor. Du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper, förvärvade i gastronomin. Du skall ha bra kontakter med branschen i regionen och har även datavana. Anställningsform/omfattning Heltid/deltid, visstidsanställning Tillträdesdag Omge enl överenskommelse.Intervjuer genomförs löpande Information Konsultchef Maria Passert 0730-922 704 eller utbildningschef Ulrika Boström 0730-849 386 Mer information/kontaktperson Maria Passert, 0730-92 27 04 Sista ansökningsdatum 2011-05-15