Quantcast
Till salu inom: ”

retro husvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min GSX 750 Retro -03, svart, 4500 mil, togs i trafik 2004-04-28, nyservad med stift, olja och filter, nybes t.o.m 2015-09-30. Billig att äga i både skatt och försäkring. Mycket lättkörd och smidig hoj som är kul att köra. Ev byte större husvagn eller kul bil (kul bil = mycket hk och ingen rost) i samma prisklass. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu ska mina fina husvagn bort på grund av brist på utrymme. Det är alltså en polar från 1975 som är fräsch både invändigt och utvändigt. Som ni kan se på bilderna så är den väldigt retro. Elen funkar prima och det finns inga vatten eller fuktskador. Tyvärr så funkar inte kylen. Den är besiktad och rullar bra.Den är ej gasbesiktad men det ska nog inte vara något problem(Var gasbesiktad ca 3 år sedan). Skattad 2014-04-26. Besiktad till 2015-08 Kom förbi och titta, den finns på sjungande dalen.
Fin Husvagn för den stora familjen. Rymmer 2 vuxna och 3 -4 barn. Utbäddbar till 2 dubbelsängar både fram och bak. 1överslaf där ett barn på 60 kilo kan sova. Fräscht!äldre retro förtält Diplomat 2500. 2år gammal förtältsmatta. Besiktigad och fukttestad April 2014 ua. Nytt batteri/Batteriladdare. Kasetttoa med tömning från utsida. Vattenburen värme primus ink.elpatron. Ny cirkulationspump. Ihopfällbart förvaringsskåp köpt 2011 ingår. 1 induktionsplatta ingår. Tvfäste till platt-tv ingår ,sitter på väggen. Brandvarnare. Gasolvarnare. Bör ses!!
Nu är de mest ivägen. Behöver få hem min husvagn nu så på fredag åker detta till tippen om ingen vill förbarma sej över denna lilla matsalsgrupp. Ni ser på bilden hur de ser ut. Dynorna på stolarna är hela. Fanerträet sitter där de ska och inga stora märken vad jag kan se och om man är petig så lackerar man bara om rubbet. Jag vill bara ha igen pengarna för vad annonsen kostade. Inga mejl! Jag har en nyfödd så jag vill inte ha samtal efter 22!!! Respektera gärna detta. Mvh//Jesper
Jättefin och välbehållen med alla rätta 70/80-tals detaljer. Brunt/orange förtält finns med dubbel uppsättning pinnar. Besiktad i början av juli med avslag på ett lager i ena hjulet samt två positionslyktor fram, Händig fixar detta lätt! Kan dock rulla utan vidare fram till 4/8. Fullt fungerande kyl, batteri. Hela lister, madrasser, dynor etc. Ett kalasklipp för dig som gillar retro i brunt/orange. Ett jättebra pris och säljes endast pga bilbyte!!