Quantcast
Till salu inom: ”

solsäng trä med hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavelram

Örebro

Tidigare annonser till salu

Två solsängar/solstolar i trä från SmartWood-certifierad skog med mörkgröna dynor säljes. Ställbart rygg- och benstöd i flera lägen. Hjul som gör det lätt att flytta sängarna. Längd: 2 meter Bredd: 62 cm Både stolar och dynor har förvarats inomhus när de inte använts. SmartWood-certifierade träprodukter innebär att virket kommer från skogar med ansvarsfullt skogsbruk. Pris: 2 000 kr för båda solsängarna inklusive dynor.
Fina välskötta utemöbler i trä. Oljade varje år och i mycket bra skick. 1 bord 113x64,5cm höjd 73cm. Tillhörande 2 stolar och en soffa. Pris för allt 500kr Solsäng Äpplarö från Ikea i trä. oljad varje år och i mycket fint skick. Mått: längd 199cm, bredd 71cm, Bäddbredd 60x192cm. Ställbar rygg i 5 lägen. Har hjul i ena änden så att man lätt kan flytta på den. Nypris på Ikea är 995kr. Säljer den för 500kr.
Säljer mina två Harbo solsängar i trä med tillhörande bord. De har två hjul för enkel förflyttning. Ryggstödet går att ställa i 5 olika lägen. Hör av dig om du vill veta mer, fler bilder finns att skicka. Pris: 2000 konor eller ge ett bud
Solsäng i trähjul. Höj-/sänkbar i huvud- och fotände. Två stycken, dock bara en dyna.
Skön solsäng i trä med tjock dyna. Med hjul på sidorna, lätt att flytta. Endast 300:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.