Quantcast
Till salu inom: ”

ritning vakkoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en gammal camper som skulle bli en vakkoja för gris. Har tyvärr inte tid att renovera den som jag vill, så jag låter någon annan ta hand om den och fixa till den. Stort utrymme för att sitta både en och flera personer. Behövs fixas till både utvändigt och invändigt. Ny dörr och ev om man vill ha ett nytt fönster på baksidan. Lite nya skivor på utsidan. Säljes i befintligt skick för en 1000 lapp.
Fem gånger sex ritningar i formatet 30x42 cm i mycket gott skick. Alla är förstorade kopior från Smalspårigt 85 och 86. Ritningarna är utförda av HanS, daterade 03 11 10 och 04 02 12. En sats med 5 blad kostar 25 kr. 1. Fredmundsbergs gruvfält Falks schakt. Lave och krosshus. Fasad mot norr, skala 1:100. 2. Fredmundbergs gruvfält. Falks schakt. Lave och krosshus. Fasad mot väster, skala 1:100. 3. Fredmundbergs gruvfält. Falks schakt, skrädhus. Fasad mot väster, skala 1:125. 4. Fredmundbergs gruvfält. Falks schakt. Skrädhus. Fasad mot norr, skala 1:125. 5. Fredmundbergs malmfält. Falks schakt, vy från väster, skala ca 1:600.
Tillverkar och säljer jakttorn och vakkojor fixar även med fodertorn för viltfoder för vildsvin och övrikt vilt.Mina standardtorn har en sitt höjd på 2 meter.Allt byggs med tryckvirke.Gör även torn eller kojor efter ritning eller önskemål.Ring så har jag alltid en lösning.