Quantcast
Till salu inom: ”

robert benson konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tim Roberts har skrivit manus, regisserat och spelar huvudrollen i Bob Roberts - en satirisk, tänkvärd och dokumentärliknande inblick i den amerikanska politiken, där politikernas budskap inte nödvändigtvis är begränsat till tal och tv-framträdanden. Det här är landet där alt är möjligt, där till och med en klatschig låt kan föra en politiker till oanade höjder. En förhoppningsfull kandidat till den amerikanska senaten, slår sig ihop med en folksångare och spelar in en skiva som blir en omedelbar succé. I likhet med låten klättrar de i rasande fart på listorna och blir ett bevis på att image, en bra låt och lite inställsamhet betyder mer i dagens läge än innehåll och detaljer. Bob Roberts är mer häpnadsväckande än Watergate, mer effektiv än en B-film med Ronald Reagan och talar för en gångs skull klarspråk när det gäller politiken.
"Ehrlich, Robert. Kosmisk cocktail. 1997. 298 s. Illustrerad. Förlagsband med skyddsomslag.- Bjuder ni på denna artikel bekräftar Ni att Ni har läst och godkänt våra leverans och betalningsvillkor, dessa kan läsas på ""min personliga"" sida på http://www.tradera.com/trader/message_show.asp?id=663514 - Angående vår Tradera Direkt försäljning: Leverans sker från vårt lager en gång i veckan (oftast torsdagar) oavsett när beställning är gjord. Läs vår personliga sida för mer information. "
Bokförlaget Bra Böcker, Höganäs. 1979. 146 s. Inbunden med skyddsomslag. Förlagets vita klotband. Tvärformat. 23x17cm. 957 gram. Inlagan i mycket gott skick. Namnetikett på främre försättsbladet. Skyddsomslaget i hyfsat skick. "I den här boken har redaktörerna med ROBERT HÖGFELDTS egen hjälp samlat den världsberömde svenske konstnärens mest uppskattade och typiska bilder. En del har tidigare tryckts i för länge sedan slutsålda internationella upplagor. Andra har enbart utgivits som reproduktioner. Några har aldrig publicerats. /.../ I slutet av boken finns också verssagan SOLO I NEGERBYN av Per E. Rundquist, där Robert Högfeldts illustrationer var och en framstår som avrundade små konstverk." Boken avslutas med ett självbiografiskt kåseri av Robert Högfeldt.
Säljer min ovanliga tavla från den amerikanska konstnären Robert Stanley. Själva tavlan är i ovanligt bra skick och komplett med signatur och allt. Se bifogade bilder. Storleken på tavlan mäter 188x165cm. Den är målad år 1988. En av Robert Stanleys tavlor såldes senast på Bukowskis för 245.000kr vilket gör denna tavla till ett kap. Just detta motivet heter Andrea och är en alldeles unik och vacker tavla. Jag kan tänka mig att skicka tavlan men köparen står för alla kostnader i det fallet. Jag undanbeder alla slags skambud. Hör gärna av er vid fler frågor. Med vänlig hälsning, Magnus Persson
Orosdi Back. 2012. 80 sid. Häftad. Mjukband. 196 gram. Nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst. Robert Risberg, sångare och gitarrist i Satanic Red Storm, har blivit mördad. Hans död kopplas till den lokala black metal-scenen i Bohuslän, och Stefan Persson i bandet Asmodeus SA befinns vara skyldig. Risberg begravs och Persson sätts i fängelse. Denna bok är ett subjektivt arkiv över dessa händelser. Ur förhörsprotokoll, avlyssnade telefon­samtal, flyers, skivomslag och fanzinerecensioner träder en potentiell deckarhistoria fram. Men boken är också en kommentar kring sanning och fiktion, om verkligt avantgarde och ungdomlig dårskap. Ragnar Persson (född 1980) är konstnär, Pär Thörn (född 1977) är författare och musiker. Detta är deras första gemensamma bok.