Till salu inom

"träsnipa säljes"

Strängnäs
Idag

Plastad träsnipa laxkutter

40 000 kr
Blocket.se
Sotenäs
2 dagar

Snipa

18 000 kr
Blocket.se
Östersund
5 dagar

Snipa med Volvo Penta C2B

6 000 kr
Blocket.se
Österåker
5 dagar

Träbåt - Snipa - byggd på S...

35 000 kr
Blocket.se
Halmstad
4 år

Motorseglare träbåt

13 000 kr
ABC-Annons.se
Askersund
9 år

Träsnipa

24 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Utomlands
12 år

Uthyrning av semesterlägenh...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Västerås

Träsnipa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej ! Tänkte kolla intresset för min träsnipa ! Spetsgattad c:a 7x2 M , fint kapell som nyligen lagats av sadelmak, sitter en 2-cyl Albin bensin med elstart + vev , träet är i fint skick , bottenmålad i fjol men har ej legat i sjön , stått inomhus i kallutrymme , återstår att montera dit tanken + bensinrör + pump , elekrisk översyn + lite småpill ! Står på en mycket bra sjösättningstrailer med kuldrag ( ej det åbäket på bild ) . Vettigt bud el, intressant byteförslag ?? Bil ?? kom med förslag , mailsvar går bra !!
22 000 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Värmlands län

Träsnipa med penta diesel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu ska den säljas eller bytas då ja inte har tid för den. Träsnipa på cirka 5-6 meter med pentas första encylindriga diesel motor i. har inte hunnit slipa den än å nu har jag fullt upp med annat. Fungerande ekolod sitter i den också. Bytes mot mercedes diesel, volvo 240, 740, 140, 142, ja dom flesta bilmärken, Billjud, etc etc, You name it. kom med förslag och bild. allt av intresse så länge de är skattat och/eller bes, men inget skräp. Bara motorn är värd mycket då den inte är vanlig precis. bytesvärde: 10-15000. Ring för mer info. Kan nås fram till kl: 23.00
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävle

Träsnipa 1936 Renoveringsobjekt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Båten byggdes 1936 av bröderna Johansson i Holmsund. Den är i stort behov av kärlek och renovering, men har potential att bli en riktig pärla. Albin motor, förmodligen en Kadett typ 0-21. Den är dock inte helt komplett, saknas delar. Finns fler bilder som kan mailas. Pris 3000:- eller högstbjudande. Alternativt byte mot: musikinstrument, datorer eller flipperspel. Finns att hämta i Norrsundet, ca: 3,5 mil norr om Gävle. Först till kvarn.
3 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Åmål

Vänersnipa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Har en träsnipa med plastat överbygge till salu skrov i fura. 6x1.80m En Albin o-2 som bara gått några få timmar sedan den fick: Nya kolvringar, alla lager bytta, alla packningar bytta. cylindern honad och ventilerna inslipade och ny magnet monterad. En båtvagn i bra skick medföljer Båten ligger i vattnet och är i bruksskick. Hör av er via mejl eller telefon för mer information och bilder. Priset är prutat och klart. Mvh Thomas Pris: 8000 kronor
8 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Tanum

Öppen träsnipa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi säljer vår pärla "Olivia". Specialbeställd av företagare i Lidköping och tillverkad i mitten på 1970-talet i lärkträd. Totalrenoverad MD1:a. Kvitto på helrenovering av motor och besiktningsutlåtande finns. Båtkärra och mast ingår. Båten är mycket fin och går underbart. Priset kan diskuteras vid smidig affär. Mvh Henrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
39 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj