Quantcast
Till salu inom: ”

träsnipa säljes

Träsnipa

Örebro

Tidigare annonser till salu

Hej ! Tänkte kolla intresset för min träsnipa ! Spetsgattad c:a 7x2 M , fint kapell som nyligen lagats av sadelmak, sitter en 2-cyl Albin bensin med elstart + vev , träet är i fint skick , bottenmålad i fjol men har ej legat i sjön , stått inomhus i kallutrymme , återstår att montera dit tanken + bensinrör + pump , elekrisk översyn + lite småpill ! Står på en mycket bra sjösättningstrailer med kuldrag ( ej det åbäket på bild ) . Vettigt bud el, intressant byteförslag ?? Bil ?? kom med förslag , mailsvar går bra !!
Nu ska den säljas eller bytas då ja inte har tid för den. Träsnipa på cirka 5-6 meter med pentas första encylindriga diesel motor i. har inte hunnit slipa den än å nu har jag fullt upp med annat. Fungerande ekolod sitter i den också. Bytes mot mercedes diesel, volvo 240, 740, 140, 142, ja dom flesta bilmärken, Billjud, etc etc, You name it. kom med förslag och bild. allt av intresse så länge de är skattat och/eller bes, men inget skräp. Bara motorn är värd mycket då den inte är vanlig precis. bytesvärde: 10-15000. Ring för mer info. Kan nås fram till kl: 23.00
Båten byggdes 1936 av bröderna Johansson i Holmsund. Den är i stort behov av kärlek och renovering, men har potential att bli en riktig pärla. Albin motor, förmodligen en Kadett typ 0-21. Den är dock inte helt komplett, saknas delar. Finns fler bilder som kan mailas. Pris 3000:- eller högstbjudande. Alternativt byte mot: musikinstrument, datorer eller flipperspel. Finns att hämta i Norrsundet, ca: 3,5 mil norr om Gävle. Först till kvarn.
Har en träsnipa med plastat överbygge till salu skrov i fura. 6x1.80m En Albin o-2 som bara gått några få timmar sedan den fick: Nya kolvringar, alla lager bytta, alla packningar bytta. cylindern honad och ventilerna inslipade och ny magnet monterad. En båtvagn i bra skick medföljer Båten ligger i vattnet och är i bruksskick. Hör av er via mejl eller telefon för mer information och bilder. Priset är prutat och klart. Mvh Thomas Pris: 8000 kronor
Vi säljer vår pärla "Olivia". Specialbeställd av företagare i Lidköping och tillverkad i mitten på 1970-talet i lärkträd. Totalrenoverad MD1:a. Kvitto på helrenovering av motor och besiktningsutlåtande finns. Båtkärra och mast ingår. Båten är mycket fin och går underbart. Priset kan diskuteras vid smidig affär. Mvh Henrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på träsnipa åländsk skötbåt