Quantcast
Till salu inom: ”

rokoko bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord stolar

Tumba
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mina två antika fåtöljer i rokokostil för jag får inte plats med dem tyvärr. De är fina i klädseln, några små skavanker men det är mest på baksidorna, inga stora revor eller liknande utan de är absolut representabla. De är handsnidade i förgyllt trä. Höjd på den turkosa är 98 cm, bredd 83 cm, den vinröda är 101 cm hög och 83 cm bred. Finns att se i Masthugget fram till 30 mars, sedan finns dem i Johanneberg. 2500 kr/st
6 st stolar i rokoko stil. Pris för alla 6 stolarna. Först till kvarn. Stolarna har börjat släppa lite i sömmarna, så de kan behövas kläs om eller repareras (se bild) men annars är tyg och trä i gott skick. Tillverkade på 40-talet har jag blivit informerad om. Finns att hämta i Riala (mellan Åkersberga och Norrtälje ca 40 min fr city). Möjligtvis kan transport ordnas mot ersättning, efter att stolarna betalts i förskott till bankkonto.
Säljer en jättefin äldre rokoko karmstol. Stolen är omsorgsfullt renoverad. Stolen är vit, med slitningar på dom rätta ställen. Tyget är beige. Bra och bekväm sits. Du blir ensam om denna stol! Jättefin. Måste ses! Ej använd efter renovering. Pris 1900 Kr Rokoko bord Pris 600 kr Kan säljas ihop eller var för sig. Paketpris för båda: 2400 Kr Nås lättast via mobilen/sms, läser inte mail så ofta.
Fina vita äldre köksstolar, 4 stycken. 475kr/st. Varan finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt lager i Stjärnhov/Södermanland. För att se mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: Två av stolarna limmas för närvarande av våran hantverkare. Stolarna har färgskrap och behöver nytt tyg, annars gott skick. Mått: Bredd: 44cm, sittdjup: 40cm, sitthöjd: 45cm, höjd: 89cm. Uppge artikelnummer 20375.
Min gammel mormors matbord i bond rokoko med tillhörand stolar (sex stycken) samt två iläggsskivor är nu till salu. Det är sadejhjord i sitsen på stolarna. Mamma har berättat om dom roliga festerna som hölls med denna möbels hjälp under 50 och 60 talet. Nu letar den efter en ny familj och ett nytt hem. Bordet är 112 cm i diameter och ca 77 cm högt. Iläggsskivorna är två och ca 50 cm.