Quantcast
Till salu inom: ”

rosa barnvagn säljes

Rosa Ljung

Stockholm
ROSA BARNVAGN

Skåne län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

BRI BARVAGN

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Söt och somrig rosa liggvagn, X-adventure. Den är smidig och lättkörd och handtaget är justerbart. Liggdelen går att ta bort från chassit och går att bära med hjälp av "handtag" på sidorna. Vagnen är lätt och den går snabbt att fälla ihop. Med vagnen följer en tillhörande madrass och "lock". Nypris: ca 6500 kr Mitt pris: 1200 kr Ring, smsa eller maila.
Med sorg i hjärtat måste jag nu sälja den underbaraste vagn jag haft till ett barn. Det är en Rosa Tututis vagn som jag inte sett tidigare. Helt rätt till den lilla flickan. En vagn man INTE tröttnar på. Säljer den för endast 1000 kronor, nypris var över 6000 näj jag köpte den. PS: Det är inte likadana hjul på min. Har bytt till lite kraftigare "off road" till vagnen! Mer bilder kan ordnas vid förfrågan
Säljer nu våran fina vagn. Färgerna är cerise och mörkgrå, det ingår oxå en matchande skötväska till den. regnskydd finns oxå. vagnen har svängbara framhjul som går att låsa. detta gör den väldigt smidig att köra i alla olika terränger allt från skog till plan asfalt. Den är i väldigt fint skick då vi haft den som extravagn hos morfar, Vagnen är inköp i september 2010. pris 2000:- billigare vid snabb affär
Säljer nu vår söta Hello Kitty vagn, den är svart och rosa, har Hello Kitty tryck på sufletten och framme på armstödet. Vagnen är i väldigt bra skick! Det finns en liten spricka på dryckeshållaren som är i hårdplast, men den syns knappt och stör inte på ngt sätt. Vid fotstödet är tyget lite smutsigt då min dotter har suttit i vagnen med skor, men det är ju normalt att det blir så. Vagnen har varit vår extra vagn så den är mycket lite använd. Ring gärna om ni undrar mer, skicka inte mejl.
En rese barnvagn i rosa och svart. Den är perfekt om man ska någonstans och har ont om plats i bilen eller något sådant, den går att fälla ihop så den blir super liten. Men den är jätte bra att ha om man ska ner till stan eller något sådant också, bra med utrymme under vagnen och en bra flaskhållare på handtaget. Tyvärr saknas en båge till vagnen men det går att köpa till en så kallad universal båge.