Quantcast
Till salu inom: ”

rosa retro moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Baskrar i ylle

Göteborg
Peak herr jacka

Södertälje
Rosa Gåband

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passa på!! Nu säljer vi vår välskötta, fina EU-moped i retrostil. Årsmodell 2006, batteri/bromsbelägg bytta 2009 samt upprustad med bl.a. ny startmotor 2011. Tekniska data: Yamaha 4-taktsmotor 50cc/2,2kW Elstart/kickstart Automatväxlad Aluminiumfälgar Fjärrstyrt larm Låsbar packbox Medföljande extrautrustning: Kraftigt kättinglås 1,4m OBS! Ursprungsfärgen är rosa men den har blivit jämnt solblekt med tiden förutom en liten fläck på framskärmens ena sida (se bilden), så nu är den mer pärlemorvit. Packboxen är rosa.
Baotian Retro är det självklara valet för dig som gillar den gamla stilen. Den finns i tre olika färger (pärlemovit, svart och rosa) och den ger helt olika image beroende på val av färg. Den har blivit tjejernas favorit för den rosa färgen, kroken för handväskan och de goda utrymmena för shoppingpåsarna, medan många killar både i kostym och skinnjacka ofta väljer den svarta. Denna scooter har varit medias absoluta favorit med över 40 reportage i diverse press. Glöm inte att komplettera denna scooter med en passande vindruta för att slippa regn och blåst. Svart i lager. Delbetalning möjligt med re:member.
Nu är det dags för dottern att ta körkort så vi säljer vår fina EU-moped i retrostil. Årsmodell 2006, batteri/bromsbelägg bytta 2009 samt upprustad med bl.a. ny startmotor 2011. Tekniska data: Yamaha 4-taktsmotor 50cc/2,2kW Elstart/kickstart Automatväxlad Aluminiumfälgar Fjärrstyrt larm Låsbar packbox Medföljande extrautrustning: Kraftigt kättinglås 1,4m OBS! Ursprungsfärgen är rosa men den har blivit jämnt solblekt med tiden förutom en liten fläck på framskärmens ena sida (se bilden), så nu är den mer pärlemorvit. Packboxen är rosa.
Hejsan! Säljer nu tjejens gamla moped. En fin rosa EU-moped i retromodell. Mycket välvårdad och fungerar felfritt. Mopeden har endast haft en ägare och kördes in på rätt sätt när den var ny. Har alltid ställts in i garage efter varje användning. Årsmodell -07, uttagen -08. En mycket fin pärla som ENDAST gått 138 mil, tjejkörd. Pris 7000:- BVSA. För frågor eller mer info, ring! Mvh Jack
hej! Säljer nu min rosa Baotian retro årsmodell 2011. Det som ingår är moped, rosa retro hjälm och godkänt mopedlås. Mopeden är utrustad med vindruta och mugghållare. Den är i nyskick inte ens i närheten till en repa. Mopeden finns i Växjö och är ett klipp ;-) endast 8000:- prutat och klart. Den har gått ca 150 mil och nästa service är vid 200 mil. Skicka ett mail vid frågor eller flera bilder på moped, hjälm eller mopedlås =)