Quantcast
Till salu inom: ”

runt akvarium säljes

Haj-Jenny
F
Jag är jag
F

Tidigare annonser till salu

Vacasol.se semesterbostad. Objektnummer 3a79edc7-85ce-4dd7-9049-15a48d962059 Velholdt feriehus i træ beliggende på en klitgrund med hede direkte til fredet areal og med en pragtfuld udsigt over området til Nr. Lyngvig Fyr.Skønne terrassearealer rundt om huset. Huset er pænt møbleret og gode senge. Stue: Brændeovn, TV med parabol og radio med CD. Køkken: El-komfur køleskab og 80 l. fryser. 2 soverum: 2 S + 2 S. Badeværelse: Toilet, håndbruser, håndvask, gulvvarme og sauna. Åben og overdækket terrasse med havemøbler. Gratis adgang til Akvariet "Fiskeriets Hus", Nørregade 2 i Hvide Sande. El-varme. Rengøring kan bestilles for DKK 608,-.
Har nu bestämt mig för att sälja min grupp Rock Kribensis som innehåller 5 hanar och 9 honor. Rock Kribensisen är en munruvande ciklid från Viktoria sjön i Afrika. Hanen blir runt 12-13cm och honorna någon centimeter mindre. Dom vill ha ett akvarium på minst 200L men gärna större, med mycket stenar o gott om gömställen. En grupp som jag haft i ca: 1.5år som funkar utmärkt tillsammans. Säljer dom nu pga att jag ska byta inriktning i akvariumet. Delar inte på gruppen utan säljs endast tillsammans för 500kr SKICKAR INTE!
helglas akvarium med måtten 160*60*45 L,B,H. 10mm glas, sarg upptil runt hela akvariet och två st stag på mitten, även det i 10mm. akvariet behöver ny silikonfog på insidan och göras rent. annars i bra skick. inga sprickor eller grova repor. även bänken som det står på medföljer, måtten 160*60*60 eventuellt nån pump och ljusramp, beror på priset. pris BUD.
Mycket prisvärt akvarium med tillbehör. Är lite osäker på storleken men skulle gissa runt 70 liter. Akvariumet har inte används det senaste året och är av den anledningen ganska dammigt. Tillbehören som finns skickar jag med och det är pump, två olika filter, stenar, lampa och ställning. Allting fungerade galant vid den tiden det användes. Har du frågor mailar du och är du intresserad att köpa ringer du! Är du för blyg för att ringa var vänlig maila ditt telefonnummer så ringer jag upp! Pris 300 eller högstbjudande
Hej nu säljer jag mina akvarie filter som är i kartong helt oanvända för jag har ingen nytta av att ha dem i min källare nu när jag inte har kvar akvarium eller fiskar. Jag har 2st Filstar xP2 ämmade för akvarium på 150-300 L pris 1200 kr/st. Sedan har jag 2 st Filstar xP3 ämmade för akvariumrunt 600 L pris för dessa 1400 kr/st. Pris kan disskuteras vid snabb affär. Kontaktas endast via telefon.