Quantcast
Till salu inom: ”

bortskänkes mysksköldpadda akvarium säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Akvarium med måtten 150*60*60 bortskänkes mot avhämtning. För att bli ett fullt fungerande akvarium behövs nytt silikon/kitt runt ramen. Botten är sprucken, men kan säkert lagas. Annars kan det användas som terrarium istället. Akvariet har extra tjockt glas och en rejäl stålram runt om, vilket gör att det är mycket tungt. Bänk och lysrörsarmatur ingår om man vill. Finns att hämta i Trevlinge, Rasbo. Svar via mejl. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kom över ett äldre akvarium med järnställning i vintras som stått tomt i några år - För den händige som pallar täta om och lägga lite tid på städning.. Akvarium 250L Robust med stabil järnställning Akvarium 54L, med ljusramp och svart trämöbel - Bra skick Akvarium 54L - använt som hem för råttor och stått tomt ett antal år Mängder med engelsk sjösten+en massa andra tillbehör, Gamla doppvärmare och inredning, stenar osv - Vet inte vad som fungerar eller inte! Allt bortskänkes MOT HÄMTNING då jag inte klarar av att lyfta med min rygg för tillfället. Allting står i min källare 1 trappa ner.
Vi skänker bort vårt akvarium med en mysksköldpadda och några malar, bla en albino, till djurvänner, storleken är bredd 90 cm höjd 40 bredd 45 cm
Elvis behöver ett nytt hem. Han/hon är en liten, ca 10 cm i diameter, Mysksköldpadda. Bortskänkes på grund av minskat intresse. Akvarium med tillbehör kan ingå till en billig peng om behov finns. I akvariet bor även två algätare. Dessa två kommer bra överens med Elvis och följer gärna med. Ring, SMSa eller maila för info.
2 st mysksköldpaddor bortskänkes. Ca 2 år. Äter bra. Idag ca 8 cm över skölden och de kommer inte bli större. Vill bo i ett akvarium med ca 15 cm vatten.