Quantcast
Till salu inom: ”

runt bord diameter 100 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ett fint runt bord säljes. Höjd: 60 cm Diameter: 50 cm Bordet är i bra skick, med något mycket litet märke i bordsskivan. De missfärgningar som syns på bilden är inget som märks i verkligheten. Måste bero på reflexer i kameran eller nåt. Pris: 100:- eller högstbjudande. Jag nås både via telefon och mail. Om jag inte svarar i telefonen så lämnar du ett meddelande. Jag hör av mig när jag kan.
Tjena Jag ska flytta snart så jag vill gärna bli av med mina möbler. Här är den fjärde annonsen som jag lagt upp till blocket som gäller ett hög kvalitet sängbord med låda och ett runt matbord med två stolar, alla av träd. Dimensioner: Matbord: Diameter 100 - Högd 72 Sängbord: Bredd 49 - Vidd 49 - Högd 50 Tänker 200:- för matbordet+stolar och 100:- för sängbordet Mvh
Säljer bordet på bilden. Underbart och charmigt bord av modell äldre och med fina detaljer på skivan. Ser ut som teak men jag är inte helt 100 att så är fallet. Bordet är inte nytt men i gott skick för sin ålder. Höjd: 61 Diameter: 75 800:- eller bud Finns i Bara t o m 2013-09-21, därefter i Dalby.
Säljer följande: * Ett jättecharmigt litet runt bord i trä. Diametern är en meter och höjden ca 77 cm. Då klaffarna är nedfällda är måttet 50 cm. Perfekt för det lilla köket! Pris: 250:- * Två fina pinnstolar. Pinnarna har blivit lite lösa men går att fixa med lite trälim. Annars fint skick! Pris: 100:-/st eller 150:- för båda Hämtas i Tunabackar, precis vid Fyrishov! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har lite begagnade möbler som bara står och inte gör någon nytta. Skavanker förekommer. ?Vardagsrumsbord från ikea 100:- ?Tvmöbel 100:- ?Brunt köksbord som är runt, diameter 120 cm. Finns två tillhörande iläggskivor och då blir bordet 220 cm långt. Tillhörande 6 stolar. 500:- för allt. ?Badrumsskåp 200:- ?Vita stolar 4 st, bord finns till men ganska slitet 200:- för allt. För frågor om tex mått lr liknande kontakta mig gärna :)