Quantcast
Till salu inom: ”

russkiy toy säljes

Russkiy Toy!

Västra Götalands län
Minivalpar

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bondgård

Trelleborg
F
F

Tidigare annonser till salu

Tre super gulliga killar F: 12.feb-11. Släthåriga, black & tan efter topp stam. pattella u.a. Ett spennande kull, da pappa är blue & tan. En mycket sällan färg. säljas till goda varagtiga hem. Russkiy toy är en liten miniatyr hund som lär sig snabbt. De är otroligt positiva till nya saker och är med på allt som händer i familjen. Dom kan mycket väl hänga med på promenader. Är öppna och positiva till nya människor, men familjen är det bästa. Önskar bara säriösa spekulanter. Sms och mail vänner undanbes!
Hej Då jag trappar ner på hunderiet säljer jag nu av en underbar Russkiy toy tik på två år Azmirs Joulinne en underbar familje hund. Hennes mamma Angel 5 år, säljes som pensionär med avalsstopp givetvis. Vore tacksam om de kom till en och samma familj. Isabella en helt underbar Chihuahua säljes med finns bara en hund med detta underbara temperament ,. Stora krav på på nya familjer Har även en coton de tulear som söker en foder familj För vidare info maila eller ring alla hundar finns på min hemsida http://www.azmirskennel.com/
heisan vi måste tyvär sälja min mammas hund pg av sukdom .rums ren , jätte fin och gulli.han är jätte liten 20cm ,han fyller två år om 3 månader. han är ren rasig har stamtavla.han är snäll han älskar att resa i bilen.massor av tillbehör för den ,säkert för 4000kr .han älskar alla . jag vill att han kommer till ett bra hem .hälst pensionär .OBS detta är ingen proplem hund.. säljes pgav ring för info. han är en kanon bra kompis.priset kan diskuderas bara den får ett bra hem . du kan även nå mig på tel. 0704789392 eller 0735819437.
Russkiy Toy hanar snart 15 veckor, längtar efter ett livslångt hem. Är att jämföra med chihuahuan lika kelig, kan bli något större i storlek alltså en mysig familjehund även till agility om man vill arbeta med hunden. Registrerade i SKK Dolda fel försäkrade Mamma och pappan partellade 0/0 och ögonlysta utan anmärkning. Uppfödda på landet i hemmamiljö, och är väldigt sociala. Vid intresse ring 0768512228. Maila marita_@live.se eller marita@schalas.se
Russkiy toy - pojke med stamtavla. Deras mamma och pappa är en renrasig rysk toyterrier på 2,5 kg, från  en uppfödare i Lettland: • född den 2011/10/10 och är nu redo för ett nytt hem • färg - 'red with black' • internationella pass, ett "pass" med alla uppgifter följer med • stamtavla • chipmärkt • fullt vaccinerad och avmaskad). Är ni intresserade av att bli ansvarsfulla ägare till en liten pojke kan ni maila så berättar jag mer om valparna och deras föräldrar.