Quantcast
Till salu inom: ”

toy pudel valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den 26 april fick vi pudelvalpar som är leveransklara den 21 juni. Mamma dv.pudel och pappa toy. Valparna är vid leverans 8 veckor och * Veterinärbesiktigade * Vaccinerade * Chipmärkta * Avmaskade * Registrerade m släktledsbevis (ej skk) * Doldafel försäkrade Ett valppaket med koppel, halsband, latrinpåsar, filt och lite mat (royal canin) medföljer varje valp. Vi har 1 hane och 1 tik kvar att tinga. Besök gärna vår hemsida för mer info. och bilder. www.123minsida.se/treasurepoo Handpeng 1900 kr rest 6000 kr vid leverans. Välkomna!
1HANE 9000kr OCH 1 TIK 12000 kr KVAR Ur en kull med 3 tjejer och en pojke. leveransklara nu , 10 v gamla den 3/4 alla valpar i förra kullen av samma kombination har visat sig vara väldigt fina både till utsende och psyke. båda föräldrarna är reggade dvärgar men dom ligger på gränsen till toy. säljes tidigast vid 8 veckor men kan tingas tidigare för en hand penning på 1500kr vid leverans är valparna reg i skk vaccinerade vetrinärbesiktigade chippade dolda felförsäkrade nybadade och kloklippta och klippta i pudelvalpklippning om så önskas. vana vid småbarn och katter.
Vi har en grå hane och en grå tik till salu de är födda den 3 juni, Föräldrarna är mycket trevliga och sociala. de har en mycket fin stamtavla De är Prcd-A fria genom sina föräldrar,(ögonsjukdom) De är * Registrerade i SKK * Chip märkta * Vaccinerade * Veterinärintyg som är max 7 dagar gammalt. * Avmaskade * Dolda fel försäkrad pris för tik 15000 hane 14000 Titta gärna på vår hemsida www.pandorans.com ring eller maila för mer information