Quantcast
Till salu inom: ”

rusta bastu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenheten är en 2:a på ca:62m2 som ligger på andra plan med en stor balkong. Lägenhet är helt ny rustad samt badrummet vart renoverat av förra ägaren. Den ligger i ett mycket lugnt område. Med endast tre stycken grannar i samma hus. Till lägenheten så finns det två stycken förråd i källaren i samma hus. Samt tillgång till ett cykelrum samt ett hobby rum. Att tillgå i Föreningen: Bastu, träningsrum, lokal samt en övernattningslägenhet och tvättstuga. Föreningen heter Gillet nr:13 Vid intresse så finns bilder. Pris: Bud
Bostadsrätt om 2 r o k, 67 kvm med härlig uteplats på Vildrosgatan 51. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick och har rustats till en hög standard. Planlösningen är öppen och luftig. Barkök mot vardagsrum med stor kyl, en frys, spishäll och inbyggd varmluftsugn, allt i rostfri och borstad stål. Stort omgjort helkaklat badrum med ett större hörnbadkar/jacuzzi samt dusch. Nyrenoverad hall och ett fräscht sovrum. Automatsäkringar och jordfelsbrytare installerat. Inom föreningen finns tillgång till bl.a bastu och ett gym. Månadsavgift 4700:- Utgångspris 255.000:- Visning efter överenskommelse.
Nu ska jag sälja min lägenhet på grund av större köp. Det är en stor och fin hemtrevlig etta mitt i centrum med eftermiddag/kvälls sol på balkongen. Lägenheten är rustad från 2009. vind och källarförråd finns I hyran ingår internet, tv (basutbud), värme, vatten, el. Förening: HSB Skrivaren. Bastu/spaavdelning finns i föreningen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En fin och ljus trea med stor inglasad balkong på andra våningen. Kök,hall,sovrum och vardagsrum är rustat 2012. Toaletten är stamrustad år 2000. Det finns möjlighet till att hyra parkering,carport och garage. Stor tvättstuga i källaren där det också finns en nybyggd bastu som går att hyra. Läget är centralt med två min till centrum,Ica maxi ock Statoil. En mycket bra förening med god ekonomi. För visning så nås jag på mail och telefon alla dagar.
Fin 2 rok med ny kyl och frys, vill man rusta så är HSB väldigt tillmötesgående. Mycket fint naturområde runtomkring (håga dalen). Jag vill byta till minst en etta el. 1 1/5 el. liten 2:a då jag är ensam. Har bott i denna lägenhet sen 1998 och den är rök och husdjursfri. På 7:e våningen (taket) finns bastu, tränings/ Pingis rum och själva taket är en enda stor uteplats med möbler och tar man med sig grill så finns det en plats för den. Byter helst inom HSB då det underlättar för mig! För mer info, ring el. mejla!