Quantcast
Till salu inom: ”

hyreshus till salu örebro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

The Watcher
F
Örebro

Tidigare annonser till salu

Kårsta Alltjänst erbjuder kvaliteativ snöröjning/skottning av alla ytor på markplan samt takytor av erfaren personal, skyddsutrustad och fallskyddsutbildad. Även borttagning av istappar i alla lägen. *Takskottning av alla fastighter villor/hyreshus/industrifastigheter med skyffel/släde eller snöslunga "Honda 970 ETS banddriven". *Snöskottning - skyffel/släde eller snöslunga "Ariens28DLX". *Snöröjning - ATV speciellt anpassad för trånga utrymmen. *Istappar - borttagning i alla lägen. *Sandning/saltning. Företaget innehar F-skattebevis & ansvarsförsäkring. Under vintersäsongen kan vi även erbjuda trädfällning till reducerat pris. För fler tjänster se vår hemsida: www.karstaalltjanst.se
JobbeskrivningVi söker för kunds räkning en bredbandsinstallatör. Du kommer till största delen att jobba i centrala Örebro, men måste vara flexibel och även kunna arbeta på andra orter. Arbetsuppgifterna är att installera olika bredband och kablar i t.ex. hyreshus. Det krävs erfarenhet och ett intresse för elektronik samt förståelse för huskonstruktioner. Man jobbar i team om minst 2 personer. Arbetstiden är heltid/dagtid måndag-fredag. Lönen är fast.Personliga egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av installationer, t.ex. bredband, el eller dylikt. Eller har läst en sådan dylik utbildning och eventuellt praktiserat. Du ska vara noggrann, flexibel och social som person. Sök genom att mejla eleonore.tapio@uniflex.se, märk din ansökan med \"bredbandselektriker\".Ansök Här
JobbeskrivningVi söker för kunds räkning en bredbandsinstallatör. Du kommer till största delen att jobba i centrala Örebro, men måste vara flexibel och även kunna arbeta på andra orter. Arbetsuppgifterna är att installera olika bredband och kablar i t.ex. hyreshus. Det krävs erfarenhet och ett intresse för elektronik samt förståelse för huskonstruktioner. Man jobbar i team om minst 2 personer. Arbetstiden är heltid/dagtid måndag-fredag. Lönen är fast. Personliga egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av installationer, t.ex. bredband, el eller dylikt. Eller har läst en sådan dylik utbildning och eventuellt praktiserat. Du ska vara noggrann, flexibel och social som person. Sök genom att mejla eleonore.tapio@uniflex.se, märk din ansökan med \"bredbandselektriker\".
Vi söker för kunds räkning en bredbandsinstallatör. Du kommer till största delen att jobba i centrala Örebro, men måste vara flexibel och även kunna arbeta på andra orter. Arbetsuppgifterna är att installera olika bredband och kablar i t.ex. hyreshus. Det krävs erfarenhet och ett intresse för elektronik samt förståelse för huskonstruktioner. Man jobbar i team om minst 2 personer. Arbetstiden är heltid/dagtid måndag-fredag. Lönen är fast. Personliga egenskaper Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av installationer, t.ex. bredband, el eller dylikt. Eller har läst en sådan dylik utbildning och eventuellt praktiserat. Du ska vara noggrann, flexibel och social som person. Sök genom att mejla eleonore.tapio@uniflex.se, märk din ansökan med 'bredbandselektriker'.
Finnes: Vi har en charmig lägenhet i ett mindre hyreshus. 2 rok med möblerbar hall. Badrum med badkar. Liten balkong. 3:e vån ej hiss. Diskmaskin insatt av oss. Tvättstuga i källarplan. Grillplats på bakgården. 8 min gångväg till Resecentrum. Önskas: Minst 3 rok på nb eller vån 1 med uteplats eller balkong. Diskmaskin och tvättmaskin, eller möjlighet att sätta in. Max 20 min resväg med buss till Resecentrum. Ej Vivalla, Brickebacken. Kontakt via mail, vi besvarar kvällstid.