Till salu inom

"hyreshus till salu örebro säljes"

Örebro
Igår

Apple Watch series 3 42mm

1 500 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Cymbal & pandeiro

2 000 kr
Blocket.se
Kumla
Igår

Ytterdörr med sidoglas

2 500 kr
Blocket.se
Lindesberg
Igår

Viarelli 4X4 GTX 550

15 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Volvo 244 2.3

19 000 kr
Blocket.se
Butik Örebro
3 dagar

Wascator industri paket

46 000 kr
Blocket.se
Butik Karlskoga
13 dagar

Wascator proffs tvättmaskin

13 900 kr
Blocket.se
Butik Örebro
11 år

The Watcher

Hyrahyra.se
Butik

Måne över hyreshus

164 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Snöröjning/skottning Tak & Markplan

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kårsta Alltjänst erbjuder kvaliteativ snöröjning/skottning av alla ytor på markplan samt takytor av erfaren personal, skyddsutrustad och fallskyddsutbildad. Även borttagning av istappar i alla lägen. *Takskottning av alla fastighter villor/hyreshus/industrifastigheter med skyffel/släde eller snöslunga "Honda 970 ETS banddriven". *Snöskottning - skyffel/släde eller snöslunga "Ariens28DLX". *Snöröjning - ATV speciellt anpassad för trånga utrymmen. *Istappar - borttagning i alla lägen. *Sandning/saltning. Företaget innehar F-skattebevis & ansvarsförsäkring. Under vintersäsongen kan vi även erbjuda trädfällning till reducerat pris. För fler tjänster se vår hemsida: www.karstaalltjanst.se
400 kr
Blocket.se

Bredbandstekniker

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
JobbeskrivningVi söker för kunds räkning en bredbandsinstallatör. Du kommer till största delen att jobba i centrala Örebro, men måste vara flexibel och även kunna arbeta på andra orter. Arbetsuppgifterna är att installera olika bredband och kablar i t.ex. hyreshus. Det krävs erfarenhet och ett intresse för elektronik samt förståelse för huskonstruktioner. Man jobbar i team om minst 2 personer. Arbetstiden är heltid/dagtid måndag-fredag. Lönen är fast.Personliga egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av installationer, t.ex. bredband, el eller dylikt. Eller har läst en sådan dylik utbildning och eventuellt praktiserat. Du ska vara noggrann, flexibel och social som person. Sök genom att mejla eleonore.tapio@uniflex.se, märk din ansökan med \"bredbandselektriker\".Ansök Här
0 kr
Monster.se
Data och IT  ·  Örebro

Bredbandstekniker

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
JobbeskrivningVi söker för kunds räkning en bredbandsinstallatör. Du kommer till största delen att jobba i centrala Örebro, men måste vara flexibel och även kunna arbeta på andra orter. Arbetsuppgifterna är att installera olika bredband och kablar i t.ex. hyreshus. Det krävs erfarenhet och ett intresse för elektronik samt förståelse för huskonstruktioner. Man jobbar i team om minst 2 personer. Arbetstiden är heltid/dagtid måndag-fredag. Lönen är fast. Personliga egenskaperVi söker dig som har tidigare erfarenhet av installationer, t.ex. bredband, el eller dylikt. Eller har läst en sådan dylik utbildning och eventuellt praktiserat. Du ska vara noggrann, flexibel och social som person. Sök genom att mejla eleonore.tapio@uniflex.se, märk din ansökan med \"bredbandselektriker\".
0 kr
Metrojobb.se

Bredbandstekniker

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 månader
Vi söker för kunds räkning en bredbandsinstallatör. Du kommer till största delen att jobba i centrala Örebro, men måste vara flexibel och även kunna arbeta på andra orter. Arbetsuppgifterna är att installera olika bredband och kablar i t.ex. hyreshus. Det krävs erfarenhet och ett intresse för elektronik samt förståelse för huskonstruktioner. Man jobbar i team om minst 2 personer. Arbetstiden är heltid/dagtid måndag-fredag. Lönen är fast. Personliga egenskaper Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av installationer, t.ex. bredband, el eller dylikt. Eller har läst en sådan dylik utbildning och eventuellt praktiserat. Du ska vara noggrann, flexibel och social som person. Sök genom att mejla eleonore.tapio@uniflex.se, märk din ansökan med 'bredbandselektriker'.
0 kr
CareerBuilder.se
Lägenheter  ·  Örebro

Stor 2:a bytes mot minst 3:a

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Finnes: Vi har en charmig lägenhet i ett mindre hyreshus. 2 rok med möblerbar hall. Badrum med badkar. Liten balkong. 3:e vån ej hiss. Diskmaskin insatt av oss. Tvättstuga i källarplan. Grillplats på bakgården. 8 min gångväg till Resecentrum. Önskas: Minst 3 rok på nb eller vån 1 med uteplats eller balkong. Diskmaskin och tvättmaskin, eller möjlighet att sätta in. Max 20 min resväg med buss till Resecentrum. Ej Vivalla, Brickebacken. Kontakt via mail, vi besvarar kvällstid.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj