Quantcast
Till salu inom: ”

rydens belysning cirkus lampan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brorsan flyttade utomlands och och lämnade en del grejer till mig som inte fick plats i flyttlasset. Bland annat den här lampan. Den är verkligen superfin men jag har inte plats! Glaskupa med diameter på 35 cm som rymmer små glaskupor i olika färger inuti. Belysningen sitter i de små färgade kuporna och ger ett behagligt sken. För närvarande nerpackad i originalkartong. Har suttit upphängd en kortare tid. Skicket är mycket fint, nyskick. Inköpt ny för ca 2500 kr.
Vi säljer en snygg och stilren lampa från märket By Rydéns. Lampan har 7 stycken kromade kupoler som kan justeras i höjd. Maxhöjd 150 cm. Ljuskälla E14, 7x40W. Dimbar och hängs upp på vanlig takkrok. Lampan är HELT oanvänd. Lampan som säljes är alltså inte exemplaret som syns på bilden, men precis samma modell. Lampan finns i orginalförpackning och alla tillbehör medföljer. Två av kupolerna har blivit lite stötta i frakten men detta döljer man enkelt genom att hänga kupolerna lite längre upp. Ordpris 2698 kronor. Säljes för 1500 kronor.
Dessa lampor är med i senaste programmet av Bygglov, de har även visats förut i programserien och var anledningen till att jag köpte dem. Men nu efter ett drygt halvt år efter inköp inser vi att vi nog inte kommer att använda dem. Därför säljer vi nu dessa helt nya lampor från By Rydéns modell Float. Modellen är för inbyggnad och ej utanpåliggande. 3st Float x1 (en lampa) nypris 690kr + transf. mittpris 350 kr inkl transformator 2st Float x2 (två lampor)nypris 1090kr +transf. mitt pris:600 kr inkl transformator 1st Floatx3 (tre lampor) nypris 1990kr + transf. mitt pris 900kr inkl transformator Totalt: 3150kr (köper du alla kan du få det för 3000kr)
Säljer nu våra två lampor från märket 'By Rydéns' som bland annat säljs på mio. Lampa och lampskärm såldes separat när vi köpte dom, hösten 2014. Jag säljer dom kompletta som dom är på bilderna. Det är med andra ord lampskärm från samma märke som lampfoten. Golvlampan gav vi ca 2400:- för Bordslampan ca 1500:- Nu för Golvlampan 1300:- Nu för Bordslampan 700:- Paketpris 1700:- Finns att hämta i Örbys villaområde!
Otroligt fin barnlampa i nyskick. Tillverkad av Rydens. Tror den heter Cirkus. 10 el 20 w halogen i varje glob. Är perfekt i barnrummet. Johan