Quantcast
Till salu inom: ”

ryggsäck säljes

Ryggsäck

Jönköping
Ryggsäck

Motala

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja min felfria Dakine Seguence efter att jag har köpt fotofyggornas RR F-stop. Ryggan i sig är lite använd och inga skador eller liknande.Sväljer i stort sett hela din fotoutrustning + fika och värmekläder. Trots att du kan packa så mkt i den funkar den fint som handbagage på flyg. Själva kamera delen går även att ta loss ur ryggsäcken användas var för sig.Givetvis finns både spännen för snowboard och skidor. Efter en snabb koll på nätet så kostar en ny 1695 på skistore. Släpper min för 900 pix + eventuell frakt. Maila helst på robin.wahlman@gmail.com istället för freeridemailen. (kollar den så sällan)
Mycket snygg, liten och tyst Media-PC med AMD Athlon 64 X2 4600 och 1GB i ramminne. Hårddisk 80GB. Grafikort med VGA och DVI ut FX5200. DVD/CD-brännare och läsare. yinstallerad med WIN XP PRO. Alla SP och uppdateringar inlagda med virusprogram, adobe reader mm. Mediaspelare Media Player Classic-Home Cineman är förinstallerad. Den klarar avkodning av full HD med den kraftiga X2-processorn. Den har förutom utgångar för det mesta, även dolda ingångar bakom en lucka i fronten med tex optiskt ljud ut USB mm. En mycket praktiskt ryggsäck medföljer om du vill ha med den på LANPARTY. ---ORIGINAL---
Passa på ! 20% rabatt pga utgående modell ! Gäller så långt lagret räcker. Lätt ryggsäck med utmärkt rygg-ventilation tack vare Aeroflex bärsystem med ett nät närmast ryggen. Hög kvalitet, original tyska friluftsmärket Vaude. Passar utmärkt för dagsturer, cykling och andra aktiviteter. Lätt vikt och väldesignad: F.L.A.S.H.-systemet gör det enkelt att anpassa axelremmarnas höjd efter användarens ryggstorlek. Ficka med dragkedja i locket - loopar att fästa utrustning i - sido-kompressionsremmar - botten-utrymme - lätt, borttagbart höftbälte - bröstrem - öppning för vätskesystem. Vikt: 1410 g Volym: 30 liter Mått: 46 x 28 x 16 cm Färger: Denim/SteelBlue, Red/Vinered, Brown/Mocca Välkommen att besöka vår butik på nätet !
Voilé Mini Telepro T6 shovel säljes En extremt lätt och hållbar lavinspade från USA. Teleskophandtag för effektivare skyffling. Bra urtag för att fästa på ryggsäck. Plocka isär i tre delar för smidig transport. Tillverkad i extra härdad 6061 T6 aluminium med en vikt på endast 710 gram. Jag köpte spaden strax innan påsk, och den har varit med en sväng i Abisko, mestadels hängandes på ryggsäcken tack vare kanonväder. Kvitto finns, och fler bilder finns att tillgå via mail.