Quantcast
Till salu inom: ”

ryskt dragspel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dragspel

Stockholm
Dragspel

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ! Jag rensar ut det jag inte använder och har en mängd av musikutrustning som jag vill sälja. Dragspel Rämjes elektriskt (se bild)piano Dragspel Parrot, piano (se bild) Antikt dragspel, ryskt. (se bild) Mixerbord Technics AC80 Förstärkare Yamaha + en hel del till bla eko och högtalare. Jag har värderat utrustningen och fått ett pris på 50 000:- totalt. Om du är intresserad av något så ge ett pris.
Litet ryskt dragspel.
Fungerande och sparsamt använda dragspel säljes för 2500kr (för båda) eller till högstbjudande. Båda två har även remmar. Det röda är ett tyskt femradigt dragspel av märket accordion-king. Det gröna är av något okänt ryskt märke. Förstår att det kan vara mycket som är oklart så var itne rädd för att skicka ett mail med eventuella frågor. De båda dragspelen finns att hämtas i Malmö och skickas inte med posten.
OBS! OBS! OBS! Det röda är redan sålt, annonsen gäller endast det gröna! OBS! OBS! OBS Fungerande och sparsamt använt dragspel säljes för 1000 kr eller till högstbjudande. Har även remmar. Det är av något okänt ryskt märke. Förstår att det kan vara mycket som är oklart så var inte rädd för att skicka ett mail med eventuella frågor. Det gröna finns att hämtas i Malmö och skickas inte med posten.
Ryskt 2 Körigt. 3 Rad i diskant. 6 trappsteg. Bas svensk läggning. Mycket Grov och bra toll. Nystämt. Pris 3000