Quantcast
Till salu inom: ”

säng 170cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sängpaket

Stockholm
Sängen

Södertälje
Dubbel säng

Solna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vit stabil barnsäng fån Stalands säljes. Sängen är i fint skick och en vändbar kvalitetsmadrass (speciellt bra för barn med allergi) från Babyland ingår. Brädan går att flytta till andra sidan eller ta bort om man vill när barnet blivit större. Från ett djur/rökfritt hem. Sänglådan på bilden ingår EJ Längd:175cm Bredd: 78 cm Bäddmått: Längd: 170cm Bredd: 70cm Finns på Ekerö, Stenhamra
Barnsäng där båda gavlarna går att ha uppåt- eller nedåtvinklade för att få olika storlekar på sängen. Båda våra döttrar har stortrivts i den här sängen och därför har sängen flera klistermärken och några sprickor i färgen, men den fungarar fortfarande utmärkt. Madrasser i tre delar som hör till sängen ingår. Mått: Bredd 84 cm Läng kortaste 143 cm, medel med en gavel nedfälld 170 cm, total längd 197 cm Höjd 30 cm
Två växasängar med madrasser säljes för 500 kr st eller 900 kr tillsammans. Sängarna är 120 cm x82 cm när de inte är utdragna (yttermått). Maximalt kan den ena bli ca 170 cm och den andra ca 190 cm (dessa maximala mått är på ett ungefär). Det finns extradelar till madrasser som passar då sängarna är utdragna. Sängarna finns i ett rök- och djurfritt hem och är i mycket gott skick. Den ena sängen har mönster av en nalle "inristat" på kortänden och den andra mönster av en sol.
Bäddhöjd ca 170 cm Total höjd 206 cm Bäddmått 90 cm*205 cm Total bredd 124 cm Ca 1år gammal. Säljes utan madrass, bäddmåttet är 90 cm men längs sidan av sängen finns en förvaringslåda, därav den större totalbredden. Säljes delvis demonterad. Sängdelen är ihopskruvad men ben och sidor måste monteras. svårt att svara då jag jobbar kvällar och helger, men tala in ett meddelande så ringer jag upp.
Denna underbara säng är i 3 delar och man kan göra den väldigt liten eller lång. Vi köpte denna för 2 år sedan och köpte då en ny skumgummi madrass på 10 cm + en bäddmadrass på 4 cm. Mått på sängen: Bredd 105-85 cm Längd (madrass 170cm sängen går att göra upp till ca 180 cm lång) Höjd huvudgavel 124 cm Höjd fotände 95 cm Pris 1000:- (Säng, madrass och bäddmadrass)