Quantcast
Till salu inom: ”

sänggavel järn 120cm säng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sängpaket

Stockholm
Sängen

Södertälje
Sänggavel

Sollentuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säng, 120 cm bred, säljes p.g.a flytt. Sängen kommer från Mio och är i mycket gott skick. Den har vita träben. Med sängen följer även en tjockare bäddmadrass som är någonstans mellan medel och fast. Sängen i sig är mediumfast. Bäddmadrassen är inte mycket använd och har alltid haft ett madrasskydd och är mycket fräsch. Madrasskyddet, som så klart är nytvättat, kan också följa med om du så önskar. Det medföljer även en fin sängram i trä/järn (ej ihopmonterad). Sängen finns i Viken och kan endast hämtas på lördag eller senast klockan 15 på söndag. Stor hiss finns i huset.
Rustik sänggavel (2 delar) i järn med ekdetaljer. Passar till 120 cm bred säng. Nypris: 10 000 kr (Carneruds möbler) Pris 2000. Hämtas på plats, Södermalm onsdag eller torsdag. Fler bilder finns.
Säng + sänggavel i järn. 120cm bred Sängen är en Scapa Empir Medium Ring om intresse finns.
Sänggavel i järn med mässing detaljer endast en sida på bilden, den andra sidan är lite kortare. Inga märken, näst intill oanvänd, passar till 120cm säng. Finns en till i samma stuk men lite annorlunda detaljer passar till en 160cm sängSänggavel 120cm: pris 3500kr Sänggavel 160cm: pris 4500kr
Hej! jag säljer en sängram med huvud-och fotgavel i brunlaserat trä och järn enligt bild. den är 160x 200. höjd huvudgavel 120 cm, höjd fotgavel 100 cm. sängram höjd 37cm 2 tillhörande sängbord. Borden har en låda och tidningsgaller i järn Allt i fint skick 800 för sängen och 200 för borden.