Quantcast
Till salu inom: ”

sängskydd ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
Sängskydd
F

Tidigare annonser till salu

IKEA Sultan Storfors resårbotten 140x200 cm säljes. De löstagbara träbenen i björk är 30 cm höga, vilket ger en hel del förvaringsutrymme under sängen. Ett stödben ingår också. Sängen säljs utan bäddmadrass. Sultan Storfors beskrivs som en fast resårbotten av IKEA i det informationsblad som jag har kvar. Köptes ny 2006. Jag har varit väldigt nöjd med sängen och säljer bara för att min blivande sambos säng har fler argument till sin fördel. Jag har använt sängen med sängskydd och bäddmadrass. Eftersom sängskyddet har blivit nästan dubbelt så stort med tiden skickar jag inte med det och bäddmadrassen vill jag behålla. Sängen hämtas hos mig i Umeå.
Då jag ska lämna Lund så säljer jag min otroligt sköna och omtyckta IKEA säng akut. 120 cm bred, övermadrass av tjockare snittet (vilket ger en mysigt mjuk känsla). Ben ingår. Sängen blev fuktig när den kördes ner till Lund förra året, vilket har gjort att den är lite fläckig, men detta täcks bra med vitt sängskydd (som ingår). Den som köper denna säng kommer bli övernöjd, det är ett kap. Åker hem på Tisdag, så endast affär innan dess. mvh Erik
Hej! Har en Ikea Sultan 160säng som har använts som gästsäng så den är mycket sparsamt använd. Själva sängen är som ny! Komplett med Malm sängstomme, bäddmadress, sängskydd, madrassskydd osv. Några märken från när vi lyfte ut den, på själva sängen men dom syns inte när du har sängskyddet på och påverkar inte komforten. Allt är nu nedmonterat och står i förråd. Nypris för allt var 8-10 000:- Säljes för 2000:-
En äldre men välskött modell av sängen. Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen. OBS! En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver i/ur sängen, men då måste sidan köpas till som håller ihop sängen på framsidan! Ingår med sängen: Vyssa lull tassar = kan gunga sängen Vyssa skönt - madrass ikea Vyssa bäddmadrass - ikea(nytvättat) Sängskydd - Rätt start(nytvättad) 2st Dra-på-lakan - ikea(nytvättat) Täcke + kudde - Queen Anne(nytvättat) Nypris för allt: ca 1900:- (har inga husdjur)
I priset ingår resårmadrass, bäddmadrass och ben! Sängen säljes komplett för 1500 kr, ord pris 4869 kr. Sängen säljes pga flytt. Sängen köptes på IKEA i juli 2010 och är använd med både sängskydd och madrasskydd. Den har inga defekter och är i skick som ny, 100 % ren! Mycket prisvärd! I KÖPET INGÅR FÖLJANDE Resårmadrass: Sultan Salhus 120 cm MJUK (ord pris 3595 kr) Bäddmadrass: Sultan Tveit 120 cm (ord pris 1095) Ben: Sultan EK, 20 cm höga (ord pris 179 kr)