Quantcast
Till salu inom: ”

särki båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Styrpulpet Särki 425 utrustad med en 3cylindrig 30hk Yamaha med separat oljesmörjning. Båten har haft 2st ägare sedan ny och jag har haft den sedan 2007. Under de senaste säsongerna har båten extrautrustats med ny ruta i rostfritt stål, ny sportratt, tygmatta till durken, dynor, ny målad interiör, flaggstång och hållare, fendrar, bottenmålad och vaxad varje säsong etc. Hamnkapellet går att ha uppfällt även under färd då det går att öppna i fören och i aktern. Båt och motor går väldigt bra i sjön och är en perfekt kombination som första båt.
Särki 4,35m styrpulpet med Yamaha 40hk dragstart, motorn går jämnt och fint! Stuvfacket i fören är spräckt, men fixas lätt om man anser att det är ett problem. Tror att båt och motor är från 89-90 En bra båt helt enkelt! Säljes endast P.g.a flytt. Pris diskuteras på plats. Hembyggd 30 kärra kan köpas till för en billig peng. Pris: 17500
båten är 5,70 lång och 2,15 bred och är av årsmodell ca. 85. Den fick en uppfräschning 2011 då el, trimplan, självläns och styrsystemet renoverades. Batteri från 2012. Är i behov av bottenmålning och vaxning men i övrigt i gott skick. Motorn är en 60 hk Evinrude från 86. Trots ihärdiga försök har jag inte fått den att gå bra. Möjligt att den motorkunniga kan få fart på den (sv. instruktionsbok finns). Kärran (30) ingår i köpet. säljes till högstbjudande! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Särki 425R med Yamaha 40hk Båten är från -79 och har varit i min ägo sen -82. Den är nytvättad och har nymålad botten. Motorn är från -84 och har varit i min ägo sen -86. Ny växelhusolja och fina stift. Både båt och motor har blivit lite solblekta med åren men funkar felfritt. Bara sjösätta och åka. Hembyggd obromsad båtvagn kan ingå, men körs på egen risk. Tel efter kl 18:00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är de dags för en större båt eller något annat roligt, så säljer min Särki 425 med en 50 hk Yamaha. Har haft den i två säsonger och den har fungerat felfritt Det är nydragen el, ny matta i båten, nya stolar och följer även med två fina sportstolar,finns stereo med AUX och 4 högtalare,ekolod, två nya bilbatterin. Priset kan diskuteras vid snabb affär! ring för mer info! OBS! lånad mail men kan även svara på mailen om de skickas, men ring gärna!