Till salu inom

"sånganläggning säljes"

Solna
8 dagar

TC-Helicon Singthing, sånga...

2 500 kr
Blocket.se
Härryda
9 dagar

Sånganläggning PA

4 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
13 dagar

HK Lucas 1000 PA, sånganläg...

5 000 kr
Blocket.se
Tumba
14 dagar

Casio LK-280 elpiano + pall...

1 300 kr
Blocket.se
Sverige
8 år

Trubadur/duo - 2 trevliga k...

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
12 år

Ljudutrustning för evenemang

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Sångare  ·  Gävleborgs län

Sångare/sångerska

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Vi är ett nystartat band som söker efter en sångare/sångerska till vårat nya band. Vi kommer att spela ganska avancerad hårdrock med influenser av Dream theater, In flames, Opeth mfl blandat med mer klassisk hårdrock som Megadeth, Ozzy m.m. Vi söker nu dig som är duktig på att sjunga till dessa låtar. Eget material finns det gott om. Vi har alla mycket erfarenhet av att musicera. Har egen replokal i Gävle men där finns ingen sånganläggning eller PA för tillfället. Referensmaterial från gamla band finns att skicka. Om du känner att du har det och är intresserad, tveka inte att ta kontakt med mig.
0 kr
Diskant.se
Studio och scenutrustning  ·  Gävleborgs län

Behringer högtalare och mixer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Dags att sälja min gamla sånganläggning pga platsbrist. Utrustningen består av en Behringer PMX2000 på 2X250 watt, en schysst mixer med en inbyggd 24bit multieffekt, med 99 olika effekter. samt 2st Behringer Eurolive B1520 högtalare. 2st kablar speakon (ca 2,5 meter långa) och 2st högtalarstativ. skickar även med en mikrofon med tillhörande kabel som bonus. kittet passar jättebra som sånganläggning/mixer i replokal där det behövs mycket power !priset kan diskuteras vid snabb affär!
6 000 kr
Blocket.se

Högtalare aktiva passiva slutsteg mixers mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Just nu extra mycket på lager: Uppladdningsbara som klarar att spela mycket kraftigt i flera timmar utan ström aktiva 15" och 12" med sladdlösa mikrofoner och fjärr till mp3-möjlighet perfekt till studentflaket! Passiva stryktåliga högtalare i väderbeständig plast samt högtalarstativ. Begagnade slutsteg 150-2500 watt till vrakpris. Mixerförstärkare ny med 2 högtalare och mikrofon endast 3595:- Begagnad sånganläggning med allt du behöver 4000:- Beg. Uppladdningsbar gatumusikanläggning med I-phonedockning för 1950:- Välkommen till Sveriges mest spännande musikbutik i Väderstad där goda råd och bra pris står i centrum. Tidsbokning kväll och helg!
0 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Haninge

Stereoanläggning högsta kvalitet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sony Receiver STR-DE695 tillsammans med två svenska Proson 325W högtalare med fem element och frekvensomfång 25-32000 Hz säljes tillsammans för 850 kr alternativt receiver eller högtalarparet separat för vardera 500 kr. Anläggning av mycket hög kvalitet i perfekt skick. RDS-radio, Dolby digital, fem digitala (optiska och coax) samt ett dussin analoga ingångar, 5+2 högtalarutgångar från receivern. Fjärrkontroll och instruktionsbok medföljer. Högtalare med mycket rent ljud och hög effekt, även lämpliga för sånganläggningar etc.
850 kr
Blocket.se

Sånganläggning / Mindre PA-system

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kustom 6 kanals förstärkare 100 watts, 6 mikrofonkanaler och effektloop. Rec out och tape in med phonokontakter. Inbyggt reverb. Har ett mycket rent och starkt ljud. Räcker utmärkt till pubspelningar, replokal, trädgårdsfester eller torgmöten med mera. Högtalare av märket Roland (Boss) Modell: Wildcat SAX-120. 120 watt kontinuerlig effekt. Riktigt bra ljud. Högtalarkablar ingår ej. Säljer för att jag har uppgraderat. Har varit fantastiskt nöjd med detta paket. Skickas ej.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj