Quantcast
Till salu inom: ”

saft maja saftkokare aluminium säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ridskor

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Crescent Maja 953 är en snygg och okomplicerad cykel för de lagom långa turerna, perfekt i stan. Kvalitet som känns, något helt annat än lågpriskopior. Otroligt bekväm! Cykeln är utrustad med tre växlar, som man manövrerar mycket enkelt utan att behöva släppa handtaget. Belysningen består av en auto-navgenerator och en auto-diodbaklykta. Cykeln är i absolut nyskick och har inte rullat en meter. Kvitto finns naturligtvis . Crescent startade i Varberg redan 1908, men då under företagsnamnet Monark AB. Cykeln är fortfarande ihopsatt noggrant för hand i Varberg. Det, för att du ska vara säker på att den är testad och gjord för svenska vägar och svenskt väder. Crescent Maja -11 51cm röd * Ramstorlek 51 cm, för personer med kroppslängd 160-190 cm * Färg Röd * Ram Aluminium, integrerad kabeldragning * Framgaffel Stål * Växelsystem Shimano® Nexus® 3 Vridreglage * Däck Spectra Slate Duramax X-5 reflex 40/622 * Bromsar Bak:Navbroms (Fotbroms) Fram:V-broms(Handbroms) * Belysning (fram/bak) Fram: Navgenerator always on Bak: Diodlampa med reflex on/off * Övrigt Reflex, ringklocka, korg, kjolskydd * Vikt 18,2 kg http://www.soderscykel.se/standardcyklar.php?SessionID=86668d14d3da6eb46afe&view=preview&category=1&image=13
Bord med ram i mattpolerat aluminium samt 4st stolar med ram i aluminium. Bordet har måtten ca 160x100cm. Stolarna är för stora för att kunna ställas under bordet samtidigt. Möblerna är demoexemplar, skavanker kan förekomma. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 7 maj. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.
Saft Maja i aluminium med handtag utanpå alla delar som sitter så att man inte bränner sig. Botten är planslipad, bottendiameter 22,5cm, totalhöjd: 33cm och saftvolym ca 7liter. Pris 295:- Kan endast nås per telefon.
SAFTMAJA SAFT MAJA SAFTKOKARE ALUMINIUM ALU FINLAND