Quantcast
Till salu inom: ”

inlines blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Rubriken kanske låter lite proffsigt, men jag har ingen aning om det är bra eller inte. Jag tycker att det är för många hjul, och storleken passar inte mig. Men kanske någon professionell kan dra nytta av dessa krångliga inlines :) Storleken på dessa inlines är 40. Är ni intresserade, så är det bara att höra av er via mail eller telefon! Vid snabb affär, så kan ni såklart få det lite billigare. Såklart får ni testa det först :) MvH, Alex
Hej! Är en 25årig kille som söker en lägenhet snabbt till mig och min vovve! Helst första kontrakt men andra går även bra ifall de skulle vara så. Vi väsnas inte mycket om oss, kanske vovven busar till de lite ibland men kan inte tänka mig att de blir ett större problem! Då vi är ute och åker inlines och leker mycket så är han mest trött när vi är hemma då han sover/myser väldigt mycket. Så har ni ett hem åt oss så hör gärna av er! Pengar är inget problem då jag har jobb och inkomst! Mvh Claes
Powerslide Phuzion 3 Blade & Walk stl. 42 Inlines Sko: Phuzion 3 där du alltså kan ta loss skon från din skate! Perfekt om du måste ta av dig skorna för att t.ex. gå in på affären eller gå in på jobbet. Skon är väldigt bekväm att gå i och sitter sedan bra i skaten när man väl snörar fast den. Inlinesen har inte ens rullat 5km, dom är som nya! Säljes pga fel storlek. Nypris när dom köptes ca 1600:- Mitt pris 900:- eller lägre vid snabbt köp.
K2 CAMANO-inlines i fint skick. - Stl 44,5 passar personer från stl 43-45 - 74mm K2-hjul, mycket sköna sväljer ojämnheter i asfalten - Swiss Abec 3-kullager, men detta innebär Abec 9 rull :-) - Bekväm innersko. Detta är en mycket fin Inline serie från K2 och man måste provköra dessa för att förstå vad det handlar om. Syns varan här finns dem kvar!
HEJ! ja säljer mina salomon inlines, dom är i väldigt väldigt bra skick eftersom att jag använt dom en gång, i ungefär en kvart. jag köpte dom för ett par år sedan för cirka 2400kr. Mitt pris: 700kr. så vill du köpa ett par riktigt bra och snygga inlines för ett bra pris så är det bara att slå till! inlines har storlek 42, men har man 41 eller 43 så ska det nog inte vara några problem. Vid intresse så är det bara att maila, eller ringa på mitt hem nr. men ring inte efter kl 22:00. 08-7712598.