Till salu inom

"samojed valp säljes"

Borlänge
Igår

Pomeranian Tik

19 000 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Finska lapphundsvalpar

17 500 kr
Blocket.se
Igår

Bichon Malteser

10 000 kr
Blocket.se
Värnamo
Igår

Jaktlabbe/Wachtel Valp

14 000 kr
Blocket.se
Igår

Maltipoo kille

55 000 kr
Blocket.se
Boden
10 år

Samojed valp

10 000 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
Igår

Yorkshireterrier valp

18 000 kr
Blocket.se
Igår

Lilo 15 veckor

15 000 kr
Blocket.se
Örkelljunga
Igår

Chihuahua hanar till avel

1 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Gulligaste valpen

19 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Uddevalla

Samojed Valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Dessa grabbar vill också flytta hemifrån!!Dom är födda i September 2010. Valparna är registrerade, vaccinerade, chippade, socialtränade samt rumsrena, Har även blivit avmaskade ett antal gånger sista gången med Milbemax för dvärgbandmask. Med valpen följer stamtavla, besiktnings papper, vaccinations schema. Vi säljer våra valpar enligt SKK regler. För vidare information om våra kullar välkomna och besök vår hemsida: www.bjellakis.com gå in under våran sida valpar!!eller varför inte kontakta oss via telefon om ni tycker detta verkar vara av intresse. Mvh Bjellakis kennel
9 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nordmaling

Fodervärdar till två samojeder

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Nu har jag tagit det jobbiga beslutet att sätta ut mina hundar på foder tillsvidare, kan diskuteras. Helst redan från i maj. Pga att jag jobbar så mycket och har fullt upp så har jag inte riktigt den tiden och kärleken dom behöver. Det är två samojeder. helst till samma hem men går att dela på dom. Ida är en snart fyra årig liten tik som är hel lugn. Mimmi är en 10 månaders valp som älskar barn och att busa. van med katter För mer information så får ni ringa.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Samojed Valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Samojedvalpar kommer o föddas den 29/8-2011 o är lev i slutet av Okt. då valparna är 8 vec o är Besiktade SKK-reg. Avmaskade .Vacc,Valpkullför mot Dolda fel. Chipmärkta. Pappan till valparna är en Inport från Italien.Han har Exellent på utställning Mamman är uppfödd på våran kennel o har CK utställning. Är ni intresserad av valp hör av er .Eller skriv ett mail .Gå gärna in på vår hemsida för mer info. http://www.cessibonskennel.se Tel 019-455047
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerbottens län

Härlig Samojed valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nu har vi bara en jättefin "Samojedpojke" kvar.Att han fortfarande bor hos oss beror på att ett par olika köpare råkat ut för sjukdom och operationer. Han har hunnit bli fyra månader.Är en glad,social och tillgiven krabat.Han älskar att vara med vår katt.Är avmaskad,chipmärkt ,vaccinerad och vet.besiktigad utan anmärkning.Det är en stor fördel om du som vill ha honom är friluftsmänniska och tycker om att vara ute.Samojeden älskar ju att vara ute,samtidigt som han gärna är med oss i familjen.En riktigt härlig kompis!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerbottens län

75 % Samojed - 25 % bordercollie valp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
"Nu är det bara jag kvar. Jag är född 4 okt och leveransklar från tisdag 29 november Då är jag 8 veckor och även veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt och avmaskad. Mina uppfödare har också tecknat en Dolda fel försäkring på 3 år. Mina föräldrar är omtyckta av både vuxna och barn och alla de möter tycker att de är väldigt fina. Jag är en mycket glad hund, social, trevlig, duktig och barnvänlig. Mina uppfödare hade gärna behållt mig men de har redan två hundar så det går inte så därför hoppas jag hitta ett bra och kärlektsfullt hem. "
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj