Quantcast
Till salu inom: ”

samojed valp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dessa grabbar vill också flytta hemifrån!!Dom är födda i September 2010. Valparna är registrerade, vaccinerade, chippade, socialtränade samt rumsrena, Har även blivit avmaskade ett antal gånger sista gången med Milbemax för dvärgbandmask. Med valpen följer stamtavla, besiktnings papper, vaccinations schema. Vi säljer våra valpar enligt SKK regler. För vidare information om våra kullar välkomna och besök vår hemsida: www.bjellakis.com gå in under våran sida valpar!!eller varför inte kontakta oss via telefon om ni tycker detta verkar vara av intresse. Mvh Bjellakis kennel
Nu har jag tagit det jobbiga beslutet att sätta ut mina hundar på foder tillsvidare, kan diskuteras. Helst redan från i maj. Pga att jag jobbar så mycket och har fullt upp så har jag inte riktigt den tiden och kärleken dom behöver. Det är två samojeder. helst till samma hem men går att dela på dom. Ida är en snart fyra årig liten tik som är hel lugn. Mimmi är en 10 månaders valp som älskar barn och att busa. van med katter För mer information så får ni ringa.
Samojedvalpar kommer o föddas den 29/8-2011 o är lev i slutet av Okt. då valparna är 8 vec o är Besiktade SKK-reg. Avmaskade .Vacc,Valpkullför mot Dolda fel. Chipmärkta. Pappan till valparna är en Inport från Italien.Han har Exellent på utställning Mamman är uppfödd på våran kennel o har CK utställning. Är ni intresserad av valp hör av er .Eller skriv ett mail .Gå gärna in på vår hemsida för mer info. http://www.cessibonskennel.se Tel 019-455047
Nu har vi bara en jättefin "Samojedpojke" kvar.Att han fortfarande bor hos oss beror på att ett par olika köpare råkat ut för sjukdom och operationer. Han har hunnit bli fyra månader.Är en glad,social och tillgiven krabat.Han älskar att vara med vår katt.Är avmaskad,chipmärkt ,vaccinerad och vet.besiktigad utan anmärkning.Det är en stor fördel om du som vill ha honom är friluftsmänniska och tycker om att vara ute.Samojeden älskar ju att vara ute,samtidigt som han gärna är med oss i familjen.En riktigt härlig kompis!
"Nu är det bara jag kvar. Jag är född 4 okt och leveransklar från tisdag 29 november Då är jag 8 veckor och även veterinärbesiktigad, vaccinerad, chipmärkt och avmaskad. Mina uppfödare har också tecknat en Dolda fel försäkring på 3 år. Mina föräldrar är omtyckta av både vuxna och barn och alla de möter tycker att de är väldigt fina. Jag är en mycket glad hund, social, trevlig, duktig och barnvänlig. Mina uppfödare hade gärna behållt mig men de har redan två hundar så det går inte så därför hoppas jag hitta ett bra och kärlektsfullt hem. "