Quantcast
Till salu inom: ”

samojed valpar skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Frimodiga härliga samojedvalpar för friluftsintresserade sportiga människor finns att tinga för leverans tidigast 6 maj då de är 8 veckor. Efter både utställnings och dragmeriterade föräldrar. Far: multichampion Mamuskas Excellent Samson Mor: Swedsams Dedicated to Hanna. Båda har A-höfter och fria ögon. Är vid leverans registrerade i Svenska Kennelklubben och säljes helt enligt deras reglemente. Mat, koppel, leksak och noggranna skötselråd samt livstids support ingår. 34 års erfarenhet av rasen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Cloudland's Kennel har samojedvalpar. Härliga, pigga och framåt valpar födda den 23/2-13, leveransklara tidigast 20/4. Efter friska och sunda föräldrar, fria på höfter, armbågar och ögon. Far: Cloudland's Linslus Mor: Polarullens Elita av Numbanu. Vid leverans är de registrerade i SKK, besiktigade, vaccinerade, chipmärkta och avmaskade även doldafelförsäkring ingår. Välkomna att ringa på 0413-541234. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Den 5/6 föddes 5 Samojed valpar, 3 tikar och 2 hanar. Nu är dom 12 veckor och det finns 2 tikar kvar. Dom är fulla av energi, glada och väldigt sociala så som samojeder ska vara. Valparna kommer vid leverans att vara: Registrerade i SKK Veterinärbesiktigade Chipmärkta Vaccinerade Avmaskade Dolda fel försäkrade Vid frågor kontakta via telefon eller e-post.
En samojed för mig är en GLAD, VACKER & FRISK hund som älskar att arbeta, är mentalt och exteriört sunda. Det är viktigt att de bibehåller de gamla egen-skaperna som den allroundhunden den är och att de passar likväl somfamiljehund, i utställningsringen, i dragspåret och på lydnadsplan. Uppfödningen är enbart i en mindre skala då jag anser att kvalitet är ett bättre alternativ än kvantitet och att tikarna skall ha möjlighet till vila emellan valpkullar.
3 st blandrasvalpar 11v. Levererasklara Pappan:Samojed Mamman:Schäfer,labrador och new foundland 2 svarta hanar 1 melerad tik Mycket lugna valpar, vana vid andra hundar och barn. Säljes avmaskade, bes,vaccinerade och chippade. 2500