Quantcast
Till salu inom: ”

shih-tzu valpar skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns det 2 underbart goa shih-tzu valpar kvar, födda den 27/4 och blir 7 veckor nu på onsdag. Mycket sociala och trevliga. Pappan är helsvart shih-tzu och mamman är ljusbrun 75% shih-tzu, så valparna är 87½ shih-tzu. Det är 2 hanar och den ena är vit/brun och den andra helsvart. De som har svart i sig har lite skiftningar av brunt så det är svårt att säga om de blir svarta eller bruna. De är vana vid annan hund och katter. De kommer att vetrinärbesiktigas, vaccineras och chippas samt de är avmaskade 3 gånger. En jättehärlig, lugn ras som inte kräver massa motion och som passar alla. Rasen är allergivänlig och fäller ej. Kräver en hel del pälsvård eller så väljer man att kortklippa dem. Färdiga för flytt till midsommar då de är 8 veckor. Handpenning 1000 kr. Maila som första steg så återkommer jag och endast seriösa! Ej avbetalning eller fodervärdar!
Nu finns 2 bedårande valpar som är födda den 17 juni, och kommer att vara leveransklara i v33 då vi är 8 veckor. Mamman är 75% shihtzu, 25% papillon,svart/vit och Pappan är 100% Shih-tzu, helsvart. Det är 1 helsvart tik, och den bruntigrerade hanen kvar. Detta är 2 raser som är kända för att vara väldigt lugna, lättlärda och med ett väldigt tillgivet lynne. Även en allergivänlig "ras". Valparna kan tingas för en handpenning på 1500:-, som ej återbetalas vid ev ånger. När vi levereras är vi vet.besiktigade, vaccinerade, chippade och avmaskade 3ggr. Med följer även en Valpbok med bilder och lite kuriosa om vår första tid, från parning tills vi är lev. klara. Ett gosedjur och mat som vi tycker om följer även med.
Hejsan. Har 2 st shih-tzu valpar kvar söker nya hem den 9/5-2012. Valparna kommer att vara vid leverans: Avmaskade, vetbes, vacc, och ID-märkta. Det är 2 hanar kvar Valparna är 100% renrasiga men saknar stam. Båda föräldrarna finns att se i hemmet. Kan även tänka mig att byta mott en annan renrasig Shih-tzu hane (valp) Pris för en liten valp är: 6000kr Valparna går att tinga för en handpeng på 1000kr som EJ återlämnas vid ånger. Valparna säljes inte under 8 veckor. För mer info ring gärna: 0739-391711 Ska du pruta ring någon annan.