Quantcast
Till salu inom: ”

valpar till salu skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Papillonerna Ozzy och Ofelia vill ha nya ägare som de kan mysa och hitta på roliga saker med.Vi är födda 15 januari-2011 och vi är reg i SKK. Ozzy är en trefärgad hane. Ofelia är vit och röd tik. Vi är tränade på inkallning fast vi bara är 10 veckor gamla, men vi är jätte sugna på att få lära oss mera av våra nya ägare. Valparna är Registrerade i SKK, veterinär besiktigade, chipade, avmaskade, vaccinerade. Vi har 30 års erfarenhet av rasen Papillon. Vi ser gärna att vi har fortsatt kontakt med de nya ägarna För vidare inormation kontakta Sonja 0708209855.
Tre glada goldenpojkar söker hem. Ena hanen är född 25.8 och de andra två 12 november. Föräldrarna är fria på höfter, armbågar och ögon. De är också meriterade på utställning. Valparna är förstås registrerade i Svenska Kennelklubben och levereras fullt vaccinerade till ett års ålder, mot Valpsjuka, Parvovirus och Kennelhosta.Dom är också Chippade, avmaskade och veterinärbesiktigade. Dom omfattas naturligtvis också av dolda felförsäkring. Startpaket med foder och information från Svenska Kennelklubben och Golden Retrieverklubben medföljer valpen. Titta gärna in på vår hemsida www.grainofgolds.com. Vi har valpträffar regelbundet.
Vi har två valpar kvar. Valparna är efter meriterade föräldrar. De är meriterade inom jakt och utställning. Vid leverans är valparna registrerade i SKK (de har stamtavla), vaccinerade 2 ggr, besiktigade, avmaskade, doldafelförsäkrade. En border terrier är en ras som kan användas till det mesta. Den älskar att få vara med på allt. Det finns i två hanar kvar, färgerna är grizzle och blue and tan. Nu när våren har kommit och man är ute mycket så är det skönt att ha en kompis med sig. Valparna är äldre än 8 veckor. Välkomna att höra av er om intresse finns så berättar jag mer.
En underdar kull på 5 st. valpar,1 hane och 4 tikar. Mamman är bl.75% chihuaua och 25% pappilon.Pappan är renrasig korthårig chihuaua med stamtavla. Mycket viktigt att tänka på när man köper hund är att den inte ska vara ensam mer än 4 timmar på dagen.Du som har tid,intresse och kärlek att ge valpen är välkommen att tinga. Tingavgift på 1500:- som ej återbetalas vid ånger Valparna är födda den 15/3 och är leveransklara den 10/5 då valparna är 8 veckor. Vid leverans kommer valparna vara: - Vet besiktigade - Vaccinerade - Chippade - Avmaskade Ej foder eller avbetalning Vill ni komma och titta eller har några frågor är ni välkommna att ringa.
Hej vi är 3 valpar kvar av 4 (1 pojke och 2 flickor) som vill ha ett nytt hem. Vi har Papillion, Chihuahua och Shitzhu i oss. Vi är levklara på lördag 23/4 då är vi besiktigade, vacc och chippade. Ni får gärna komma och hälsa på oss. Vi är vana vid andra hundar och barn och vi älskar och busa och mysa och vill komma till ett hem där ni har mycket tid och kärlek för oss. Vi kostar 6500 st och kan tingas för 1500 som ej återges vid ånger.