Quantcast
Till salu inom

"samurajsvärd äkta katana säljes"

Idag

Exklusiv Buddha staty från...

6 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Soffa i svart läder

5 000 kr
Blocket.se
Idag

YSL Cabas Chyc väska

3 800 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

IPhone XR 64gb svart

5 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Matbord äkta marmor

1 900 kr
Blocket.se
Östersund
Idag

Apple Airpods Pro

1 500 kr
Blocket.se
Ystad
Idag

Gas Gas 125 EC supermotard

39 999 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Vossen Work wheels

20 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Dji Mavic Pro Alpine White...

6 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katana, äkta Japanskt samurajsvärd

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min Katana, som är ett Japanskt samurajsvärd i stål. Svärdet är äkta och tillverkat i Japan. Svärdställ i trä medföljer samt en Bokken (ett träningssvärd i massivt trä för kampsport såsom Aikido mm). Fodral till Katanan medföljer också (svart fodral). OBS! Svärdets egg är inte slipat pga säkerhet men är vasst i spetsen. Detta är ingen leksak och skall ej användas som vapen. Säljes ENDAST till seriösa och personer ÖVER 20 år. Vid misstanke om att svärdet kommer missbrukas kommer jag att neka försäljning. Svärdet skickas inte, utan om intresse finns, säljes på plats.
5 000 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Hedemora

Diverse Svärd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett samurajsvärd, katana - prydnad 350:- Ett japanskt infanterisvärd WWI - äkta? 400:- En kavallerisabel 400:- Ett graverat svärd 300:- Ett litet "Svärdet i stenen" - Prydnad 250:- En fantasykniv - prydnad 100:- Alltihop för 1500:- eller högstbjudande Ring eller maila
100 kr
Blocket.se
Historiska föremål  ·  Hultsfred

Samurajsvärd - äkta katana

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer på grund av investering i ny Svärd min favorit, en gedigen Katana av modell: "SHINKEN IMPERIAL". Handsmidd av svärdsmeder från Longuan provinsen i Kina som har flera hondra år lång erfarenhet, av de få utanför Japan, att smida en Katana på hand enligt gamla traditionen och som har givit mest kända smeder under de århundrade. Funktioner och statistik: Förmåga, nivå : Dojo användning i Tameshigiri som både rå och torr bambu oavsett storlek, tatami-mattor bambu-mattor och mycket, mycket mer, listan ÄR lång. Metall / Kyla : Vatten kylda genomhärdat tjock mono-stål blad fast tack vare en bra balans denna tyngd är reducerad. Rockwellhårdhet : 50/40 Hand Vässad : Mycket skarp. Bladlängd : 27 inches (habaki till spets.) Över allt längd: 40,9 inches Tang: full tang med smedens signatur. Grip: 11,4 inches Wrap: 100% äkta siden över äkta ray huden. Saya: Premium lack med äkta Silk saego. Koshire samt Fushi i järn, Tsuba "Imperial Wheel" i järn, Habaki och Seppa i mässing. Svärdställ ingår ej!, kan hämtas eller skickas helst som rekommenderat, efter att pengarna har blivit registrerade på mitt konto inklusive frakt avgifter. Skyldig att poängtera, detta är ingen leksak, personer som är under 18 år har inget att göra på denna annonsen. Vid intresse fler bilder kan skickas, kontaktas också på mobil nr.: 0703118777. M.V.H.
5 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Katana Samurajsvärd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer här mina två Katana samurajsvärd. De är kopior av riktiga svärd och inga original. Men är mycket bra gjorda. Metalldelarna är gjutna efter äkta svärd och klingan är skarpslipad. Mycket fina att ha framme. Ena är med riktig rockaskinn på och de är välgjorda. Pris per styck är 1000 kr.
1 000 kr
Blocket.se
Samlarobjekt  ·  Eslöv

Äkta samurajsvärd ( Katana ) gjord i Japan

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Äkta samurajsvärd ( Katana ) gjord i Japan
6 450 kr
Tradera.se