Quantcast
Till salu inom: ”

schäfervalpar till salu västra götaland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

BruksSchäfervalpar födda 29/11 1 tik och 1 hane Levereras reg i SKK, reg i Jordbruksverket, Vet besiktade, Chippade, vaccinerade och avmaskade E: Entre's Ixxon Regnr: S26619/2006 U: Cotton Tail's Data Regnr: S64375/2005 Båda föräldrarna UA på höfter och leder Valparna är mycket framåt och sociala. Vana vid andra hundar och vid barn. Ring eller maila för mer info Nya bilder kan mailas Mobil nr: 073-9937932, 0768092418 eller 0709219610
Här finns underbara schäfervalpar efter föräldrar som är lugna, goa, trevliga familje hundar. Väldigt lättlärda, positiva och lyhörda. Mamman och pappan är rakryggade. Pappan är "gulröd/svart" schäfertecknad, korthårig medans mamman är långhårig svart med silver inslag. Vid leverans är valparna chippade, vetbes och vacc. Även avmaskade vid 3 & 6 veckor. Ni får med en foderpåse, mått och en liten foderhink. Leveransklara 4 April. Det är 3 hanar och 1 tik kvar. Vid intresse ring, sms:a eller maila. Vill ni ha snabbt svar ring eller sms:a då jag inte kollar mailen varje dag. Svara jag inte när ni ringer, ringer jag upp senare då jag jobbar i butik. De kan tingas mot handpenning.
Födda 7/4, Leveransklara 1/6. Grå och normaltecknade valpar. fader: Korad Viskadalens Ali HD A, ED UA moder: Thunder Dust´s Ginger HD B, ED UA Båda föräldrarna är stabila med stor arbetslust. Uppfödda i hemmiljö med mycket utevistelse och vana vid barn och andra hundar i familjen Valparna säljes till den person/familj som vill vara aktiv med sin hund. Gärna bruksintresserad eller till dig som söker en hund att utbilda till tjänstehund. Säljes enligt SKK´s regler. Vid leverans är de ID-märkta, vaccinerade, avmaskade, försäkrade samt veterinärbesiktade Fadern är den mörka hunden på bilden. För mer information maila eller ring.
Född 2/4 i hemmiljö med mycket utevistelse,därav vana med liv och rörelse om kring sej.Den rakryggade typen schäfer.Avmaskade,Kloklippta,Vetrinärbes,Utan anmärkning,Vaccinerade,och chippade vid leverans.Skickar med en påse mat, halsband och en leksak med valpens och tikens lukter.Regade i Jordbruksvärket . Ej stamtavla men en äkta schäfer. fått mycket lovord av denna kullens köpare. Båda föräldrarna är mina,så att ni får se och träffa dom.Lugna och Stabila föräldrar med stor arbetslust. Pappan är den mörka av dom.
Vi var 6 st glada gossar som söker någon att bo hos nu är vi 3st kvar. Vi fyllde 8 veckor 14/6 och veterinären var här och gjorde en besiktning av oss. Samtidigt fick vi första vaccinationen och blev chipmärkta. . Mamma och pappa kan ni också få se i hemmet. Vi är vana med barn och har träffat andra hundar. Vi har bra psyke och är glada o framåt, och trygga. Är leveransklara omgående. Vi är rakryggade. Vill ni träffa oss skicka ett mail eller ring på normala tider på tele :0702-632266 eller 0521-258155.ring helst på hem telefon