Till salu inom

"shiloh schäfer valpar säljes"

Alingsås
Igår

Underbara blandrasvalpar Le...

16 500 kr
ABC-Annons.se
Mölndal
Idag

Små blandrasvalpar

19 500 kr
Blocket.se
Lerum
Idag

Ford Mustang 3.7 V6 Automat

220 000 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Idag

Valpar Schäfermix

15 000 kr
Blocket.se
Kalmar
Idag

Schäfer valp

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

Shiloh/ Schäfervalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Mycket stora kraftiga och rakryggade valpar finns efter otroligt lugna och exteriört vackra föräldrar. Mamman är mycket stor och är 75 % Shiloh samt 25 % Schäfer. Pappan är otroligt stor, rakryggad, stabil och härlig Schäfer av den gamla stammen. Valparna förväntas bli fantastiska gårds- och familjehundar. De är lev.klara i början av december. De växer upp tillsammans med både barn och våra övriga djur. Mycket väl socialiserade redan från början. Valparna säljes id-märkta med chip, vaccinerade, avmaskade och veterinärbesiktigade inom 7 dagar före leverans. I priset ingår även 3 års dolda fel försäkring och hundkurs på vår hundskola (est 2001). Se mer på vår hemsida: www.hojentorp.se Har ni frågor eller undrar över något så hör bara av Er!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Tervueren/shiloh Schäfer valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Den 26/2 2012 föddes 8 stycken Belgiska vallhundar tervueren/shiloh schäfer valpar, 2 tikar och 6 hanar. Modern till valparna är en underbar familje hund och tränings hund. mycket motor och vill vara med överallt. Underbart psyke och en otroligt duktig mamma. Tiken heter Garbo och är en stor tik. Hon är en tuff tjej och har aldrig varit sjuk. Hon fungerar bra med hundar men är något av en liten polis, men absolut inte elak. Hon är född den 22/4 2008 och är alltså 4 år snart. Garbo är hunden till Vänster på första bilden. Fadern till valparna är en trevlig och go hund på alla sätt, en riktig familjehund med underbart psyke. Rex är 2 år och har aldrig varit sjuk. Han är en supertrevlig hund både fysiskt och psykiskt. Rex är hunden till höger på första bilden. Vid leverans kommer valparna vara: - chippade - avmaskade - vaccinerade - veterinär besiktade - 3 års dolda fel försäkrade i Agria med valpen medföljer: - Filt som luktar mamma och syskon - 3kg Eukanuba valpfoder - Dvd film på valpning - Informations häfte om valpen - valp halsband Vi kommer vara väldigt noga med var valparna hamnar, valparna ska inte bli några vandringspokaler och man ska veta vad det innebär att skaffa hund. En valp är INTE rumsren när den är 8 veckor. Valparna är leveransklara TIDIGAST den 22/4 2012 Priset är INTE 500 kr utan är man intresserad kan man mejla eller ringa. Prutare och oseriösa undanbedes vänligt. Mvh Sandra
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlskrona

Spräckliga o rottisfärgade "schäfrar"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Lördagen den 16 juni är dessa godingar 8 veckor och leveransklara! Vill du besöka dem går det bra! Sista bilden är på mamman. Både hon o valparna gör sig bättre i verkligheten!! Mamman är 50% shiloh schäfer - lite större och lite mindre bruksinriktad (Googla!) än en vanlig schäfer - och 50% rottweiler. Pappan är en rakryggad vit schäfer. Båda är härliga kontaktsökande och vänliga hundar, som ändå vaktar mot främlingar, och har mycket energi. Det finns EN hane kvar och TVÅ tikar. Hanen har den ovanliga, vackra och slående färgen grey merle and dappled, d.v.s. grå- och svartmelerad/spräcklig med rödbruna tecken i ansiktet och på tassar. Han är nog den mildaste i kullen - inte skygg, utan mjuk, men skillnaderna är mycket små. Tikarna liknar rottweiler i teckningen, fast de har lite rödbrunt även uppe på huvudet o öronen samt lite ljusbrunt vid ögonen. Det är en bra och jämnstor kull, som mamman sköter om väl. Tikarna har ju en "vanlig" färgteckning, men de är lika härliga allihop - och det är ju INNEHÅLLET man lever tillsammans med!! Jag gör utifrån föräldradjuren bedömningen att valparna även kan passa som förstahund - under förutsättning, att du ger den hjärngymnastik på ett eller annat sätt - utöver promenader. Det viktiga är att ni gör något tillsammans och att du tar till vara hundens egenskaper och därigenom uppfyller dess behov. Avbetalning kommer inte på fråga och någon fodervärd är inte aktuell. Valparna kommer naturligtvis att vara registrerade hos Jordbruksverket, avmaskade, vaccinerade samt chippade. Jag ber dig maila, som första kontakt. I mailet vill jag veta ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer. Var vänlig och skriv också om din erfarenhet av hundar och andra djur, din familjesituation, din ålder, ditt boende samt hur du jobbar/studerar, vad du förväntar dig av hunden samt hur du tänker att ni ska komma dit. Ofullständiga mail besvaras bara om jag har tid. Vi ser fram emot ditt mail!
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Karlskrona

Trygga stabila större valpar tikar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Dessa två urfina tikar är leveransklara (födda 21 april)! De är mycket glada o framåt! Vill du besöka dem går det bra! Näst sista bilden är på mamman. Både hon o valparna gör sig bättre i verkligheten!! Mamman är 50% shiloh schäfer - lite större och lite mindre bruksinriktad (Googla!) än en vanlig schäfer - och 50% rottweiler. Pappan är en rakryggad vit schäfer. Båda är härliga kontaktsökande och vänliga hundar, som ändå vaktar mot främlingar, och har härlig energi. Jag gör utifrån föräldradjuren bedömningen att valparna även kan passa som förstahund - under förutsättning, att du ger den hjärngymnastik på ett eller annat sätt - utöver promenader. Det viktiga är att ni gör något tillsammans och att du tar till vara hundens egenskaper och därigenom uppfyller dess behov. Vare sig avbetalning eller fodervärd är aktuellt, men att hitta rätt person/er är viktigare än priset. Valparna kommer naturligtvis att vara registrerade hos Jordbruksverket, avmaskade, vaccinerade samt chippade. De är äv försäkrade mot dolda fel. Jag ber dig maila, som första kontakt. I mailet vill jag veta ditt fullständiga namn, adress och telefonnummer. Var vänlig och skriv också om din erfarenhet av hundar och andra djur, din familjesituation, din ålder, ditt boende samt hur du jobbar/studerar, var hunden ska vara när du är borta samt vad du förväntar dig av hunden. Var snäll o skriv allt detta, så jag slipper fråga ut dig! Vi ser fram emot ditt mail! OBS!! Skriv rätt mailadress!! OBS!!
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Schäfervalpar efter superfina föreldrar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Valpar efter Ebba (långhårig schäfer, registrert i Färjad schäfer klubb) och Ozzy (50% shiloh sheperd) är levereringsklara vecka 30. Vi har en hane och 3 tikar til salu. Båda Ebba och Ozzy fungerar fantastisk i alla sammanhang och er efter linjer utan höftproblem. Valparna kommer med veterinär intyg, id märkta och vaccinerade. Ring för en trevlig prat om du är intresserad tlf. 004740454640.
7 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj