Quantcast
Till salu inom: ”

schleich hästar ryttare sadel träns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

häst

Helsingborg
Crescent 28

Sala

Tidigare annonser till salu

Hej ! Säljer mina Schleich hästar och tillbehöret till dem. 7 st hästar. 1 dressyrset med 1 dressyrryttare 1 dressyrsadel och ett matchande träns. 1 hoppset med 1 hoppryttare, 1 hoppsadel och ett matchande träns. 1 vanligt set med 1 ryttare, 1 sadel och ett matchande träns. även 3 täcken och 5 hemmagjorda täcken och 2 grimmor med grimskaft. Allt tillsammans har kostat mig 1120 kr. Säljer allt för 500 kr . Om du endast vill köpa något av det så skicka mail så skriver jag priset. Är du intresserad?? Kontakta då mig via mail, eller ring 040416585 Mvh Mathilda :D
Säljer nu min Schleich S-kollektion av hästar, det är 40 stycken exakt varav 28 av dem är stora hästar och 12 är föl. Många av dem finns inte längre att köpa. Det följer med ett Schleich S-stall och två stycken staketpaket med sammanlagt 20 staketbitar samt ett hinderpaket med tre hinder och hinderpinnar till det. Följer även med ett dressyrset med sadel, träns (trasigt på pannbandet, men går att använda), dressyrryttare och täcke. Följer med ett western/allroundset med sadel, träns, ryttare och täcke. Varje figur kostar i dagsläget 80kr styck och stallet kostar ca. 900 kr så detta är ett riktigt klipp. Stallet är i mycket bra skick och ingenting fattas eller är trasigt. Ring eller maila för mer information. Ser helst att du bor i Värmland så att vi slipper frakten då allting väger ganska mycket ;)
Säljer Schleich stall + hästar och annat i mycket bra skick! Det som ingår i priset är: Ett stall, 12 stora hästar + 2 föl, 2 ryttare, 1 sadel + ett träns, 2 täcken, 1 minigris och 1 hund. Allt är ifrån scheich och är i mycket bra skick! Hör av dig om du är intresserad! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer allt i ett paket, en häst kostar i affär 50-70:- allt förutom bilen & transporten är ifrån schleich. 2 kärror/vagnar med selar 35 hästar & föl En hinderpark 2 träd 4 täcken & 3 grimmor 4 ryttare med sadel, träns & benskydd 3 olika stängsel En bil & en transport 1 stort stall med 2 våningar & 4 boxar Sen lite extra småsaker som höbalar osv Smsa eller ring, svarar ej på mejl
Bild1: Fint Schleichstall för 450:-. Bild2: Hinderset 50:- Bild3. Hästar 20:-/st. Smådjur 10:-/st. Täcken 10:-/st. Ryttare+sadel+träns-set 50:-. Ryttare 10:-/st. Träns, grimmor 5:-/st. Allt för 700:-. (Nypris ca 1 500:-) Allt i perfekt skick!