Quantcast
Till salu inom: ”

sealyham terrier valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Valpar

Hisingen
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vår familjs ögonsten har fått valpar med en vacker blå Staffordshire terrier. Det har lett till en kull på 6 stycken likväl vackra valpar med stora personligheter. Kullen består utav 1 tik och 5 hanar. Förutom Staffordshire Terrier så är de också 12,5% Rottweiler från moderns sida. Vi letar efter seriösa människor som vill välkomna en ny medlem i familjen. Valparna kommer vara redo att flytta In till er om drygt 4veckor. Då kommer de vara: *avmaskad *vetenärbesiktad *chippad *vaccinerad Om ni är intresserade eller har frågor kan ni kontakta detta nummer; 0761787577.
1 tikvalp +1 hanvalp säljes.Födda den 1/ 9-11.Vita med svarta teckningar.Efter föräldrar med bra mentalitet & som är utställda:e. Cardi Bay Ivor of Crackshill. Ivor är en engelsk hane .u. Norrbacken´s GlimmaValparna är lev klara,och är då:* Reg i JRTC med stambok (Sveriges äldsta Jack Russell Terrier Klubb)* Vet bes* Vacc* Chippade* Avmaskade* Dolda Fel-Försäkrade i 3 årMed köparens valp följer en kasse med bl.a foder,filt m.mKöparen får 1-års gratis kalenderår i klubben.Valparna kan tingas mot handpenning!Gå gärna in på www.norrbackens.seVid intresse och för mer info-ring Lars:0430-53288, 076-0293868
Två super fina sealyham valpar finns till salu. Et tik och en hane. Säljes gärna till utställnings intresserade, men det är inget krav. Valparna är fullvaccinerade vet. besikt. chip.märkta reg. i skk (stamtavla) och har en dolda fel försäkring i 3 år. Seriöst intresserade är välkomna att höra av sig för mer information.
Go och glad sealyham terrier kille på 11 v söker nytt varaktigt hem hos ansvarsfull och seriös familj/person. Obi-Wan kenobi vill bli er nya familjemedlem och kommer att ger er massa kärlek tillbaka. Sealyham terriern är en trevlig liten terrier som nog skulle falla er, som letar efter tex westie, skotte, schnauzer eller liknande ras, i smaken. Är med på de flesta aktiviteter och vill gärna var med där det händer. Våra valpar är naturligtvis registrerade och har stamtavla i Svenska kennelklubben, de är även besiktigade, vaccinerade och chipmärkta. Den här lille killen har även hundpass. Är ni intresserade av utställning är det jättekul men det viktigaste är att han får komma till ett hyfsat aktivt hem. Vi hjälper gärna till med så mycket vi kan när det gäller pälsvård mm. För mer information om oss eller våra hundar, besök gärna vår hemsida: www.sealyhams.eu Ni är naturligtvis även välkomna att höra av er på telefon eller mail. Ni är även välkomna på besök för att bekanta er med rasen om ni vill. Här hemma finns både mamma, mormor och gammelmormor för påseende.
Till dig som skulle tycka det vore roligt med en lite udda ras, så finns nu sealyham terrier valpartill salu. Det är tre killar som söker varaktiga hem. Valparna är nu 16 veckor veterinärsbesiktigade, reg.i skk avmakade, chippade och har en dolda fel försäkring. Seriöst intresserade är väkommna att höra av sig för mer info. Är inte intresserad av fodervärd.