Allt till salu inom "siberian husky valpar"

Sortering:
Huskyvalpar
Storuman
Igår

Huskyvalpar

8 000 kr
Blocket.se
Huskyvalpar
Avesta
11 dagar

Huskyvalpar

12 000 kr
Blocket.se
Blandrasvalpar
Tierp
16 dagar

Blandrasvalpar Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 15

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Filipstad

Husky Valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Föddes 29:e Juli 2011 och blir leveransklara till. 23 Sept. 2011 Mama är 50 % Jämthund och 50 % Siberian Husky, Pappan 100% Siberian Husky På plats finns mama och Pappa, alla väldigt trevliga och barn vana hundar och kan all springa lös. Valparna kan hämta den helgen. Vid leverans är de: * Köpkontrakt * Avmaskade (4ggr) * Veterinärsbesiktade * Chipmärkta * Vaccinerade Vana vid: * Barn (småbarn) * Andra hundar * Katten Kan ses när som helst.
6 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Ljusdal

Vackra Siberian husky valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 år
Våra valpar är från helt friska välja ras med föräldrarperfekta varelser. Valparna är socialiserade i en förpackning och för mångaolika miljöpåverkan dominerade. valparna är mycket roliga små killarna så att du inte behöver vara orolig för deras samverkan. Vi är redo att ge våra köpare livet med råd och praktisk hjälp om valparna.vackra renrasiga huskies, är de nu tre months.They är vaccinerade, mikrochippade och avmaskas. De små valparna har pälsfärgensvart eller brunt och vitt. Det skulle glädja mig även efter leverans av valparatt hålla kontakt. För seriöst intresse vänligen maila.
2 500 kr
Fyndtorget.se
Djur  ·  Landskrona

Vackra Siberian husky valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 år
Våra valpar är från helt friska välja ras med föräldrar perfekta varelser. Valparna är socialiserade i en förpackning och för många olika miljöpåverkan dominerade. valparna är mycket roliga små killarna så att du inte behöver vara orolig för deras samverkan. Vi är redo att ge våra köpare livet med råd och praktisk hjälp om valparna. vackra renrasiga huskies, är de nu tre months.They är vaccinerade, mikrochippade och avmaskas. De små valparna har pälsfärgen svart eller brunt och vitt. Det skulle glädja mig även efter leverans av valpar att hålla kontakt. För seriöst intresse vänligen maila.
2 500 kr
Prylbanken.se
Hund  ·  Västerbottens län

Siberian husky valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Renrasiga valpar efter toppen föräldrar med många meriter i drag och utställning. Valpar säljes registrerade i Svenska kennelklubben med stamtavla, vaccinerade och chipade. Valpar kommer att vara leverensklara från vecka 26 då de är nio veckor gammla. Våra valpar får hos oss en grunduppfostran och socialisering med både människor, hundar och andra djur som finns på vår gård vilket ger trygga och sociala hundar framöver. Valpar säljes till aktiva friluftsmännikor som är intresserade av drag och andra uteaktiviteter med sin hund.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj