Quantcast
Till salu inom: ”

siberian husky valpar säljes

F

Tidigare annonser till salu

Föddes 29:e Juli 2011 och blir leveransklara till. 23 Sept. 2011 Mama är 50 % Jämthund och 50 % Siberian Husky, Pappan 100% Siberian Husky På plats finns mama och Pappa, alla väldigt trevliga och barn vana hundar och kan all springa lös. Valparna kan hämta den helgen. Vid leverans är de: * Köpkontrakt * Avmaskade (4ggr) * Veterinärsbesiktade * Chipmärkta * Vaccinerade Vana vid: * Barn (småbarn) * Andra hundar * Katten Kan ses när som helst.
Vi har 10 veckor gamla Siberian husky valpar redo för ett nytt hem. Vår Siberian husky är helt underbara hem upp valpar. De är otroligt med färger och storlekar, lekfulla Siberian husky valpar och de är mycket vänligt med besökare och de älskar att leka med barnen och andra husdjur hemma. dessa valpar har varit vacicnated, de är mycket friska och de kommer med alla deras hälsa records.we ge våra valpar bara bra, kärleksfull och omtänksam hem. så, om intresse finns, vänligt kontakta och lämnar ett kontaktnummer
Våra valpar är från helt friska välja ras med föräldrarperfekta varelser. Valparna är socialiserade i en förpackning och för mångaolika miljöpåverkan dominerade. valparna är mycket roliga små killarna så att du inte behöver vara orolig för deras samverkan. Vi är redo att ge våra köpare livet med råd och praktisk hjälp om valparna.vackra renrasiga huskies, är de nu tre months.They är vaccinerade, mikrochippade och avmaskas. De små valparna har pälsfärgensvart eller brunt och vitt. Det skulle glädja mig även efter leverans av valparatt hålla kontakt. För seriöst intresse vänligen maila.
Våra valpar är från helt friska välja ras med föräldrar perfekta varelser. Valparna är socialiserade i en förpackning och för många olika miljöpåverkan dominerade. valparna är mycket roliga små killarna så att du inte behöver vara orolig för deras samverkan. Vi är redo att ge våra köpare livet med råd och praktisk hjälp om valparna. vackra renrasiga huskies, är de nu tre months.They är vaccinerade, mikrochippade och avmaskas. De små valparna har pälsfärgen svart eller brunt och vitt. Det skulle glädja mig även efter leverans av valpar att hålla kontakt. För seriöst intresse vänligen maila.
Renrasiga valpar efter toppen föräldrar med många meriter i drag och utställning. Valpar säljes registrerade i Svenska kennelklubben med stamtavla, vaccinerade och chipade. Valpar kommer att vara leverensklara från vecka 26 då de är nio veckor gammla. Våra valpar får hos oss en grunduppfostran och socialisering med både människor, hundar och andra djur som finns på vår gård vilket ger trygga och sociala hundar framöver. Valpar säljes till aktiva friluftsmännikor som är intresserade av drag och andra uteaktiviteter med sin hund.