Quantcast
Till salu inom: ”

yorkshire terrier valpar till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Har två valpar, en hane och en tik. Är 8 veckor och redo att flytta. Valparna är avmaskade, vaccinerade, chippade och vet.besiktade utan anmärkning. Föräldrarna är lugna och trevliga hundar och valparna likaså. Båda föräldrarna är små, väger ca 1,5 -2 kg. Båda föräldrar finns här att se och träffa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
De är födda 11 Januari 2013 Vid leverans är valparna: -chippmärkta -veterinärbesiktade -vaccinerade -avmaskade x3 De får med sig hudens alla ägodelar samt mat torrfoder från Royal Canin . Ni kan komma och besöka valparna gulliga och lekfulla en kärleksfulla valpar 6000kr/ per valp eller 10000kr för alla 2 valpar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har att sälja renrasing valpar Yorkshite Terrier, Shih-Tzu och Chihuahua. Valparna säljes ved 8-10 veckor och då är de chippet, avmaskat, vaccinerade och veterinär besiktet. De är mycket sociala. Älskar att bli med människor och leka mad barn. Pris: Yorkshire Terrier: 8 000 kr. Shih-Tzu: 6 500 kr. Chihuahua: 10 000 kr. För mer information ring eller skriv maila. Tel. 0723163668.