Quantcast
Till salu inom: ”

fransk bulldog valpar säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våran kära bärta är dräktig och förväntas få några valpar i slutet på mars. Så nu har du chansen att vara med från början! Semester/sommarlovs valpar blir det då leverans blir ca första veckan i juni (om allt går som det ska). Vi är stolta ägare till både mamman och pappan (båda med stamtavla,svenska) som finns att se i vårat hem. Valparna växer upp i hemmiljö tillsammans med oss och våra döttrar som är 7,9. Vänligen mejla vid intresse! Hilda
Hejsan nu är det dags för vår fralla att flytta till nytt kärleksfullt hem. Valpen är föda 2012-02-13 och säljs efter jordbruksverkets regler. -vaccinerad -chippad -avmaskad -veterinärbesiktigad Valpén är uppväxd i en fin hemma miljö med barn och andra djur dessutom är valparna mycket social och tillgiven. 1 tik Vid fler frågor eller intresse av valp kan ni ringa.
Hej, Vi har 4 valpar kvar,1 hane och 3 tikar. Dem är född den 23 feb 2012. Ej stammtavla men renrasig. Vid leverans är valparna Vaccinerade, vet. besiktade, avmaskade, reg i Jordbruksverket Dold fel försäkrade på 3 år i Agria. Uppfödda i hemmiljö, barn och katt vana. Båda föräldrarna finns att träffa. Ring för mer info. OBS! MAIL ÄR LÅNAT!!!!!
Vi har nu 3 st tikvalpar.Reg i skk.Efter sunda friska föräldrar.Med utmärkta stamtavlor.Tiken kommer från Lettland och Hanen från Ungern flertal champ. Far:Macoi-Feherarny Fantomas LV.LT.EST.BALT.BLR.RUS JCH. LV.EST CH. Valparna är: vaccinerade chippade veterinärbesiktade Dolt fel försäkring avmaskade reg i skk (stamtavla) mer info om föräldrarna finns på www.Joyeux Nains Kennel Valparna över 8 veckor vid leverans.