Allt till salu inom "tölthester tönn gel bomlös sadel"

Sortering:
Idag

Sadel Velo

250 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Idag

BMC Fourstroke 01 LT TWO (2...

52 000 kr
Blocket.se
Tjörn
Idag

Yamaha yz85

31 990 kr
Blocket.se
Ljungby
Idag

Sherco 2.0 2t

15 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Sherco SEF 300

69 900 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

FGN J-Standard Iliad SB

5 999 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Lynx Ranger 600 ace -13

56 000 kr
Blocket.se
Falun
Idag

Dressyrsadel Isabell Werth

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Skyddsutrustning  ·  Nordanstig

Tönn bomlös sadel i NYSKICK

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bomfri sadel från Tölthester, 17" Tónn, dubbelkåpa, latexstoppning, stora knästöd och litet bakvalv. Inget koppjärn= Pad behövs om man inte har en häst med bred rygg och låg manke. Säljer den för att köpa en annan modell av samma sadel, för den är kanon! Tölthester är ett märke som tillverkar islandshästsadlar, men den passar givetvis även till andra discipliner. Man hamnar bekvämt i lodrät sits. Endast riden i ett fåtal gånger, så den är i fullständigt nyskick! Original sadelöverdrag ingår. Finns i Bergsjö, kan hämtas på plats, eller levereras till Gnarp eller Sundsvall, alternativt skickas. Frakt: 120kr! Nypris ca 8.500-9.500kr. FYNDA för 7.500kr Säljes pg av att jag köper en 16,5", Tönn i den dyrare modellen "Gel", detta är latexvarianten.
7 500 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Sjöbo

Tölthester Tönn Gel bomlös UTFÖRSÄLJNING

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Absolut bästa bomlösa sadeln till islandshästar på marknaden! Stadig och bekväm sadel stoppad med Cushion gel i bossorna och i sitsen. Litet koppjärn finns för att minimera risken att sadeln lägger sig på manken. Hemma finns svarta sadlar i storlek 17" Passar dem flesta hästar, svängda och raka ryggar då sadeln är väldigt flexibel och följer hästens rygg och rörelser. Anläggningsytan är 46 cm. Passar bra på en kort rygg! Inga specialpaddar eller underlägg behövs! Gör som många andra, köp en gelsadel och få förbättrade gångarter. Passar även andra raser som behöver en bomlös sadel! Pris: 10.500:- Veckan ut: 9500:- Kan betalas mot faktura, delbetalning via Klarna! Räntefritt i 12 månader! JUST NU 9500:- INKL porto inom Sverige!!!
9 500 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Sjöbo

Tölthester Tönn Gel bomlös sadel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Brun 17" Vår sista Tönn gel! Vi tar en paus med sadlar och säljer därför ut vårt sista lager ex till mycket bra pris. HELT NY!! Tölthesters absolut senaste bomlösa sadel med cushion gel i bossorn. Mjuk och otroligt anpassningsbar sadel då den är helt bomlös. Passar alla ryggar!! Ett litet koppjärn finns för att sadel inte skall lägga sig på manken. Passar allt från den tunna typen till riktigt grova hästar. Nypris: 10.500:- ENDAST 8000:- Kan delbetalas med 12 månader räntefritt köp genom Klarna!
8 000 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Laholm

Tölthester Tönn Gel sadel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mycket kort bomlös sadel för islandshästar, anläggningsytan är bara ca 48 cm. 16,5 tum i sitsen. En modern bomlös sadel som är mycket mera uppbyggd med bättre stöd för ryttaren än tidigare modeller. NY endast provriden, Årsmodell: 2013 Nya modellen med litet koppjärn och gelsits, Bred kanal. Nypris 10.500:, mitt pris 7.000:. Kan skickas, köparen betalar frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Skyddsutrustning  ·  Malmö

Tönn gel 17,5 tum

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer en Tönn Gel sadel st 17,5 använd i ca 3 månader, mycket fin. Den omtyckta bomlösa sadeln Tonn har nu fått en hypermodern uppföljare, Tönn Gel. Det nya är att bossorna har fått det fantastiska materialet Cushion Gel istället för vanlig latex. Ett material som används i olika produkter där man vill ha en mjuk anpassningsbar yta, som rullstolar och cyckelsäten. Otroligt formbart, följer hästens rygg Fördelar tryck och absorberar ryttarens vikt mycket bra och jämnare än vad latex och ull förmår Mycket hållbart, håller formen Otroligt lätt, väger bara 4 kg Som vanlig med sadlar från Tølthester så är den gjord av läder i högsta kvalitet. Mjuka knästöd och sadeln har en liten kant bak för bra stöd och sits för ryttaren. Ett litet koppjärn (ej utbytbart) sitter fram för att se till att sadeln håller sig fri från hästens manke. Singelkåpa för nära kontakt med hästen. Kort anläggningsyta. En underbar sadel för både häst och ryttare. Nypris 10.500 Säljes för 6500 Kan skickas fast köparen står för frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj