Quantcast
Till salu inom: ”

tölthester tönn gel bomlös sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bomfri sadel från Tölthester, 17" Tónn, dubbelkåpa, latexstoppning, stora knästöd och litet bakvalv. Inget koppjärn= Pad behövs om man inte har en häst med bred rygg och låg manke. Säljer den för att köpa en annan modell av samma sadel, för den är kanon! Tölthester är ett märke som tillverkar islandshästsadlar, men den passar givetvis även till andra discipliner. Man hamnar bekvämt i lodrät sits. Endast riden i ett fåtal gånger, så den är i fullständigt nyskick! Original sadelöverdrag ingår. Finns i Bergsjö, kan hämtas på plats, eller levereras till Gnarp eller Sundsvall, alternativt skickas. Frakt: 120kr! Nypris ca 8.500-9.500kr. FYNDA för 7.500kr Säljes pg av att jag köper en 16,5", Tönn i den dyrare modellen "Gel", detta är latexvarianten.
Absolut bästa bomlösa sadeln till islandshästar på marknaden! Stadig och bekväm sadel stoppad med Cushion gel i bossorna och i sitsen. Litet koppjärn finns för att minimera risken att sadeln lägger sig på manken. Hemma finns svarta sadlar i storlek 17" Passar dem flesta hästar, svängda och raka ryggar då sadeln är väldigt flexibel och följer hästens rygg och rörelser. Anläggningsytan är 46 cm. Passar bra på en kort rygg! Inga specialpaddar eller underlägg behövs! Gör som många andra, köp en gelsadel och få förbättrade gångarter. Passar även andra raser som behöver en bomlössadel! Pris: 10.500:- Veckan ut: 9500:- Kan betalas mot faktura, delbetalning via Klarna! Räntefritt i 12 månader! JUST NU 9500:- INKL porto inom Sverige!!!
Brun 17" Vår sista Tönn gel! Vi tar en paus med sadlar och säljer därför ut vårt sista lager ex till mycket bra pris. HELT NY!! Tölthesters absolut senaste bomlösa sadel med cushion gel i bossorn. Mjuk och otroligt anpassningsbar sadel då den är helt bomlös. Passar alla ryggar!! Ett litet koppjärn finns för att sadel inte skall lägga sig på manken. Passar allt från den tunna typen till riktigt grova hästar. Nypris: 10.500:- ENDAST 8000:- Kan delbetalas med 12 månader räntefritt köp genom Klarna!
Mycket kort bomlös sadel för islandshästar, anläggningsytan är bara ca 48 cm. 16,5 tum i sitsen. En modern bomlös sadel som är mycket mera uppbyggd med bättre stöd för ryttaren än tidigare modeller. NY endast provriden, Årsmodell: 2013 Nya modellen med litet koppjärn och gelsits, Bred kanal. Nypris 10.500:, mitt pris 7.000:. Kan skickas, köparen betalar frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Tönn Gel sadel st 17,5 använd i ca 3 månader, mycket fin. Den omtyckta bomlösa sadeln Tonn har nu fått en hypermodern uppföljare, Tönn Gel. Det nya är att bossorna har fått det fantastiska materialet Cushion Gel istället för vanlig latex. Ett material som används i olika produkter där man vill ha en mjuk anpassningsbar yta, som rullstolar och cyckelsäten. Otroligt formbart, följer hästens rygg Fördelar tryck och absorberar ryttarens vikt mycket bra och jämnare än vad latex och ull förmår Mycket hållbart, håller formen Otroligt lätt, väger bara 4 kg Som vanlig med sadlar från Tølthester så är den gjord av läder i högsta kvalitet. Mjuka knästöd och sadeln har en liten kant bak för bra stöd och sits för ryttaren. Ett litet koppjärn (ej utbytbart) sitter fram för att se till att sadeln håller sig fri från hästens manke. Singelkåpa för nära kontakt med hästen. Kort anläggningsyta. En underbar sadel för både häst och ryttare. Nypris 10.500 Säljes för 6500 Kan skickas fast köparen står för frakten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.