Quantcast
Till salu inom

"serveringsskåp sekelskifte säljes"

Gävle
Idag

Fin 3:a i Gävle

11 325 kr
Citiboard
Lund
Igår

Stuga.

3 800 kr
ABC-Annons.se
Lund
Igår

Nu kan ni hyra denna charmi...

3 800 kr
ABC-Annons.se
Butik Vänersborg
Igår

Ekstol med broderad sits se...

250 kr
ABC-Annons.se
Butik Vänersborg
Igår

Ovalt pelarbord sekelskiftet

450 kr
ABC-Annons.se
Butik Vänersborg
Igår

Stor spegel sekelskiftet

750 kr
ABC-Annons.se
Piteå
Igår

Moa Martinsons självbiograf...

300 kr
ABC-Annons.se
Butik Vänersborg
Igår

Kristallampa från sekelskif...

2 900 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mycket fin sekelskiftes lägenhet tillsvidare

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Otroligt fin lägenhet uthyres från 1 juli tillsvidare. Över 3m i takhöjd, trägolv, serveringsskåp, skafferi med fönster, ljusa ytskikt. Stort sällskapsrum kombinerat sovrum med gedigna välvda fönster, fräscht badrum renoverat 2005, kök med matplats för många. En lägenhet man verkligen trivs i med mycket charm! Maila eller smsa vid intresse. Kontrakt och tecknande av hemförsäkring kommer krävas av dig som hyr som för övrigt är mycket ordentlig och skötsam.
7 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Torsgatan 53, 3 tr, 4 rok, 103 kvm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Sekelskifte med balkong och fungerande kakelugn Ljus och rymlig sekelskiftesvåning i klassisk stil med balkong i sydväst och fungerande kakelugn. Tre trappor upp i ståtlig och för området tidstypisk fastighet ligger denna klassiskt vackra sekelskiftesvåning om 103 kvm fördelade på fyra rum och kök. Här bevaras klassiska detaljer såsom, högt till tak, vackra stuckaturer, höga golvsocklar, speglade dörrar och fönsternischer samt elegant fungerande kakelugn. Genomgående och utmärkt planlösning med väldisponerade ytor varav tre av rummen vetter i fil mot gata. Vardagsrum med burspråk, välbevarad stuckatur samt fungerande kakelugn. Äldre kök mot gård med bröstpanel samt utgång till balkong i soligt sydvästläge. Tre möjliga sovrum med plats för dubbelsäng i det ena och enkelsäng i de andra två. Påkostat badrum (2010) med badkar och tvättmaskin samt separat wc. Rymlig hall med bra förvaring i form av inbyggd klädkammare samt två garderober. Serveringsskåp i anslutning till kök. Hallens yta inger möjligheter för ytterligare förvaring alternativt möblemang. Välskött förening med låga avgifter och långt framskridna planer på att exploatera vinden samt installera hissar. Föreningens medlemmar har kostnadsfri tillgång till bastu och gym i källaren. Här bor du med ypperligt läge med allt önskvärt strax utanför porten. På cirka en minut når du Rörstrandsgatans omtyckta utbud och myller. Vid S:t Eriksplan har du riktigt goda buss- och tunnelbanekommunikationer samt flygbussar och pendeltåget stannar till vid Karlbergs Station inte långt därifrån. Restauranter och kaféer i alla smakriktningar erbjuds, liksom rikt shopping- och serviceutbud. Här har du också nära till härliga Vasaparken och Karlbergs slottspark med såväl tennisbanor samt motionsspår
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Stockholm

JUGEND Serveringsskåp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Charmigt gediget tvådelat skåp från förra sekelskiftet med gott om förvaring. Vitmålat. Vackert dekorerat i jugendstil med blad m.m. Höjd 210 cm. Djup 61 cm. Längd 148 cm. Endast mailsvar. Hämtas i Bandhagen.
5 700 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Kungsholmen

3:a, 94kvm, Alströmergatan 2, Kungsholmen / Essingeöarna

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
OBS - Kryssa bara i intresse om ni är beredda att vi tittar på lägenheterna direkt vid 100% byte. Vi behöver större för att våran familj växer. Det är därför ingen idé att höra av dig om du har mindre än en 4a. TACK Gammal fastighet Sekelskifte. Vacker gammalstil. Hela lägenheten, väggar/tak samt snickerier nymålad i ljusa färger 2009. Köket med vackra nya ljusa skåpluckor bytt 2007. Hela lägenheten har högt i tak,ca 3.40 i takhöjd. Djupa fönster nischer med träspeglar och marmorbänkar. Vackra nymålade trä fönsterdörrar i hela lägenheten. Stukaturer i varje rum och furuträgolv/fiskbensparkett genomgående. 3 rum i fil mot gatan. Stora rum. 1 sovrum ca 20 kvm med djupt fönster och oljad fiskbensparkett till golv och stukaturer. 1 vardagsrum ca 30 kvm med fiskbensparkett och ett stort vackert djupt valvfönster samt stukaturer. 1 sovrum ca 15 kvm med fiskbensparkett, stukaturer och klädkammare. 1 stort ljust kök mot lugn innergård. Furugolv samt klinkers runt köksdelen. Får plats 10 st vid middagsbord. Gott om förvaring i köket samt en extra ingång direkt till kök från trapphuset (pig-ingång) där man kommer in i en liten hall, vi använder det i dag som eget barnvagnsrum men har även haft rummet som är på ca 2-3 kvm som förråd. Dubbeldörrar in i lägenheten från trapphus till välkomnande hall med förvaring för ytterkläder samt en extra hall med gott om garderober och stort serveringsskåp. Båda hallarna har gamla fina furugolv. Toalett med handfat i ena delen av hallen samt badrum med badkar och handfat i den andra delen av hallen. I badrum finns plats för mindre tvättmaskin. Stor tvättstuga lättillgänglig i gårdsfastighet. Stort vindsförråd i samma fastighet. Cykel/barnvagnrum med direkt entre ut mot gatan. Soprum/pappersortering i fastigheten. Lugn gård med sittplatser för hyresgästerna. Fastigheten ligger centralt på Fridhemsplan mitt emot Västermalmsgallerian där det finns garageplats att hyra samt stora shoppingmöjligheter. Nära T.bana Fridhemplan och busshållplatser.
9 000 kr
Lägenhetsbyte.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord