Quantcast
Till salu inom: ”

serveringsskåp säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fint hus i Röda Bergen med närhet till Vasaparken, Hagaparken och Pampas. Utsikt mot en fin lugn gata och mot gård. Trägolv, ek-parkettgolv och klinkers i hela lägenheten. Ett stort sovrum och ett mindre rum som del av vardagsrummet som används nu som sovrum nr 2. Vädringsbalkong finns i trapphuset med utsikt mot gården. En gård där man kan sola, grilla, ett litet gårdshus med förvaring av gårdsmöbler och cyklar. Gamla detaljer som garderober, serveringsskåp, skafferiet bevarade samtidigt som lägenheten är helt renoverad. Gasspis i köket. Bekvämt och nära till allt. Pendeltåg i framtiden just nu närhet till Kalbergsstation samt mycket nära till Tunnelbana St Eriks.
Stor och fin etta mitt i Skanstull. Lägenheten ligger i ett gårdshus, vilket gör att man inte störs av ljud från Götgatan. Genomgående trägolv, högt till tak, kaklat badrum och stor klädkammare. I köket finns ett stort serveringsskåp och skafferi. Hela lägenheten målades om 2009. Kyl/frys och gasspis byttes ut 2009. Tvättstuga finns i fastigheten och totalrenoverades nyligen. Vindsförråd finns. Optimalt läge med en minut till tunnelbana, bussar, Ringens Centrum, restauranger och caféer.
Mycket vacker, ljus och genomgående sekelskifteslägenhet. Två stora sovrum mot innergården och vardagsrum samt kök ligger mot gatan. Stuckatur, bröstpanel och takrosett i rymligt vardagsrum. Vit mosaik i köket med matplats för 8-10 pers och plats för diskmaskin. Serveringsskåp i möblerbar hall (halvan). Spegeldörrar och hög takhöjd. Fondtapeter i sovrummen. Helkaklat badrum med badkar och plats för tvättmaskin. Balkonger vid varje halvtrappa. Bostadsrättsförening bildad men ingen aktuell försäljning i dagsläget. Exakt hyra 8844 kr/mån, 88 kvm. En pärla i vårt tycke! Obs! Vi har tackat ja till ett byte och kommer att ta bort annonsen om/när bytet har gått igenom.
Fantastisk hörnlägenhet i Hornstull med total utsikt över Årstaviken från alla fönster. Stor balkong mot vattnet. Stambytt och totalrenoverad år 2005 men med fina äldre detaljer bevarade gällande lister, dörrar, fönster, fönsterkarmar och serveringsskåp. Allt i köket och badrummet är nytt; kyl, frys, badkar, toalett, handfat, handduksvärmare etc. Vita stilrena luckor i köket, badrumsväggarna har vitt kakel och golvet har ljusgrått klinkers. Vilande bostadsrättsförening. Nära till allt; Tantolunden, Långholmen, bussar och T bana. Men även till affärer och butiker, caféer och restauranger.
Fantastisk hörnlägenhet med utsikt över Årstaviken från alla fönster. Stor balkong mot vattnet, sol från morgon till kväll. Stambytt och renoverad 2005 men med fina äldre detaljer bevarade så som lister, dörrar, fönster, fönsterkarmar och serveringsskåp. Allt i köket och badrummet är nytt; kyl, frys, badkar, toalett, handfat, handduksvärmare etc. Vita stilrena luckor i köket, badrumsväggarna har vitt kakel och golvet har ljusgrått klinkers. Byggår: 1936 Nära till allt; Tantolunden, Långholmen, bussar och T bana. Men även till affärer och butiker, caféer och restauranger.

... eller prova att söka på serveringsskåp sekelskifte